Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha volt már nagyon csinos, nagyon szép testű barátnőm (mások szerint 10/9) akkor jó pasinak számítok?
És ez számodra amúgy miért fontos? Mert ha itt visszaigazolást kapsz arról, hogy igen, akkor magadat legalább 8.759-re pontozod, de ha nem, akkor maradsz a hategésznyegyvennyolc századnál?
(Ájroni)
“ És ez számodra amúgy miért fontos?”
Ki ne akarná tudni, hogy mennyire számít jó nőnek/pasinak.
Nem feltétlenül.
Nekem is volt már olyan barátnőm, akit amikor megláttak a barátaim leesett az álluk. Ő 15 volt én 18, életem első barátnője. Most utólag már látom, hogy ez az "elsők szerencséje" volt, azaz ez a lány, aki velem összejött még nem volt tisztában azzal, hogy mennyire is szép, és nálam mennyivel jobban kinéző barátja is lehetne.
Ettől függetlenül az átlagosságomat már az a tény is mutatja, hogy 18 évesen lett az első barátnőm életemben, ráadásul vele még csak le sem feküdtünk. Következő kapcsolatom 22 évesen lett, ekkor vesztettem el a szüzességemet is. Azóta kb ez a tendencia, 2-4 évente jön össze kapcsolat, bár az utóbbi 5 évben már nem is nagyon próbálkozom.
De ez az én hibám, hagytam elmenni magam mellett a 23-33 éves korom közötti éveket különösebb célok nélkül, de azért egy-kettő hosszabb-rövidebb kapcsolat összejött.
Aztán elkezdtem öregedni, most már egyre látványosabban (36 éves vagyok), és az a 10 év amit említettem hogy eltinglitangliztam egzisztenciális szempontból baromira hiányzik. Bár most már jól keresek, és egészen szépen gyűlik leendő ingatlanomra az önerő, a korombeli nők már nem albérletben élnek, és nem ott tartanak, hogy nagy nehezen első lakásukat összekaparják, tehát én nekik nem vagyok jó parti. A velem egy élethelyzetben lévő fiatal nők (25-30) meg engem már túl öregnek éreznek magukhoz. Szóval saját családról már lemondtam, majd rázúdítom a szeretetemet húgomék gyerekeire, nagyon cukik :D
Na jól elkanyarodtam.
A lényeg, hogy azt figyeld, amit a 3-as írt. Ha az úgy van, akkor jó pasi vagy, egyébként csak szerencse.
95 kg vagyok és az exem 48 kg 90 60 90 160 cm kis cuki csaj aki bárkit megkaphat mégis én kellettem.
én sem értettem de igazából most csak az a szituáció hogy ha ki vagy gyúrva akkor divatos vagy és több nőnek kellesz. de így is úgy is lesz olyan aki hány tőled és akit meg nem tudsz le vakarni.
Nem.
Nekem is volt egy ilyen bnőm még tini koromban. Valószínű, hogy ha nem interneten ismerjük meg egymást akkor a büdös életben nem lett volna. Ahogy öregszem nem sármosabb leszek (kopaszodás) szóval ez így ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!