Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők állításuk szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők állításuk szerint nem a pénzre hajtanak akkor miért veszik csak alapozásnak a minimum nettó 600ezres fizut a pasiktól?

Figyelt kérdés
2023. szept. 9. 14:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
41%

Én pl a külsőre hajtok pedig lehetne átlagos gazdag faszim de nekem csak a nagyon szépek jönnek be

Ez van

2023. szept. 9. 17:41
 12/20 anonim ***** válasza:
14%
A nőknek pénz kell. A nettó 600 meg nem sok már, haló infláció van. Az új elvárás már a minimum nettó 800
2023. szept. 9. 17:46
 13/20 anonim ***** válasza:
55%
Milyen 800? Legyen egyből 1 milla.
2023. szept. 9. 20:47
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Normális,nem aranyásó, aki nem akar kitartott élősködő prosti lenni, nem veszi alapozásnak a másik pénzét. ( az én párom pl nettó 360-380 ezer között keres, és nekem ezzel semmi problémám nincs. Amikor dolgozni kezdett, még sokkal kevesebbet keresett, ahogy én is. Akkor is megoldottunk együtt mindent.:)
2023. szept. 9. 21:01
 15/20 anonim ***** válasza:
22%

majd 1x talán be érem az inflációt és lesz lakásom le adok még 20 kg t és kiderül.

ezt fogom elsőre tesztelni xd majd kiderül.

azt tudom hogy jelenleg 95 kg val nem kellek senkinek mert egy hízó vagyok. lol

2023. szept. 9. 21:44
 16/20 anonim ***** válasza:
20%

Szeretnek gyereket!

Kérdésedre a válaszom:

Mert a tudomány mai állása szerint, én tudok szülni, te meg férfikent nem tudsz szülni! Tehat, én fogok otthon maradni a gyerekkel, igy neked kell majd eltartanod két évig, ugyanis a GYED összege le van korlátozva! Hiába keresem meg ezt az amugy netto 600 ezret, nem ennek fogom megkapni a 70%át a GYED alatt, hanem a mindenkori minimalbér kétszeresének a 70%át...

Hát ezért.

600 ezer forint nem sok pénz! Sőt...inkább olyan 800-1M az, ami már jónak számit.

P.S. voltam egyutt csóro pasival, soha tobbet. Más pénze nem kell, de én sem foglak eltartani

2023. szept. 9. 22:19
 17/20 anonim ***** válasza:
20%
Keressen legalább annyit, mint én, de inkább többet. s nem azért mert a pénzére utazom, hanem mert ha jóval kevesebbet keres, akkor vagy én adok le az igényeimből, vagy nekem kell neki fizetni dolgokat. Egyiket sem akarom. És mert legfőképpen én tudok aszülni, mint fentebb említették. És az én fizetésem fog kiesni, és ha az a több, akkor az elég kellemtlen. Fentebb ezt is kifejtették.
2023. szept. 10. 00:08
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Neked akkor sem lenne sanszod, ha a minimum 600 ezret keresnéd. Egymillióval sem.

Indoklás: incel vagy.

2023. szept. 10. 01:31
 19/20 anonim ***** válasza:
30%
Azért jó ide járni hosszú időn keresztül, mert látszik, hogy infláció van. Szerintem az ilyeneket lőjétek be 1M forintra, lehet akár nettó is, az meg fogja őrizni az értékét EGY DARABIG!!! Értem én a sírást, viszont ti is láthatjátok, hogy nem a nőkkel vagy a férfiakkal van a baj, hanem az országgal, ha a minimum elvárt fizetés csak egyre feljebb kúszik...:DDDD
2023. szept. 10. 09:40
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
13: pontosan. Megelőztél.
2023. szept. 10. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!