Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Salsa/bachata buliban miért tapadnak úgy lányok rám, hogy pasijuk van?
Tudom, kivülálló nem érti ezt az első két szót, úgyhogy mondjuk azt, hogy táncos buli (amúgy youtube).
Alapvetően egy piálás és dohányzásmentes, intelligens, normális közegről van szó, nem drogos diszkós környezetről. És azt vettem észre, hogy már a sokadik olyan lányba botlok, aki közel jön, rám tapad, akár hosszú percekig (arcunk is összeér), akár még a hátsóját is nekem tolja, tehát adja a jeleket - mégis, amikor én ezt jól félreértem, lenne randira hívás vagy szimplán ismerősnek jelöltem, a következők történnek: házas / van megírja "valaki aki nem nézné jó szemmel" / foglalt / van valakije tehát NEM NYITOTT az ismerkedésre.
De akkor miért jönnek közel percekig? Ezt nem lehet már táncnak nevezni... arra nem gondolnak, hogy ez féltékenységet indíthatna el a barátjukban, ha ezt látná?
12:
WTF??????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!