Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Salsa/bachata buliban miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Salsa/bachata buliban miért tapadnak úgy lányok rám, hogy pasijuk van?

Figyelt kérdés

Tudom, kivülálló nem érti ezt az első két szót, úgyhogy mondjuk azt, hogy táncos buli (amúgy youtube).

Alapvetően egy piálás és dohányzásmentes, intelligens, normális közegről van szó, nem drogos diszkós környezetről. És azt vettem észre, hogy már a sokadik olyan lányba botlok, aki közel jön, rám tapad, akár hosszú percekig (arcunk is összeér), akár még a hátsóját is nekem tolja, tehát adja a jeleket - mégis, amikor én ezt jól félreértem, lenne randira hívás vagy szimplán ismerősnek jelöltem, a következők történnek: házas / van megírja "valaki aki nem nézné jó szemmel" / foglalt / van valakije tehát NEM NYITOTT az ismerkedésre.

De akkor miért jönnek közel percekig? Ezt nem lehet már táncnak nevezni... arra nem gondolnak, hogy ez féltékenységet indíthatna el a barátjukban, ha ezt látná?

2023. szept. 9. 00:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Nem ismerem a fenti műfajt, de gondolom bizonyos tánc típusoknak része a testi érintés.
2023. szept. 9. 05:30
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

Te valami űrlény lehetsz biztos, hogy nem ismered ennyire az embereket. Nem néztem meg mit takar eza két szó, bár a salsat ismerem, gondolom valami dél amerikai/latin tánc tipus tele erotikus mozdulatokkal ahol bele kell élni magát a szerepbe, aztán ha vége a számnak akkor mindenki marad az aki. Nem?

Te mit akarsz mégis utána?

2023. szept. 9. 06:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg egy egész jó táncos vagy, de közben mégsem érted. Tényleg fura.
2023. szept. 9. 07:36
 4/15 A kérdező kommentje:

Ha a tánc ilyen:

[link]

Akkor minden ok, és nincs félreértés.

Ha ilyen:

[link]

Mondjuk majdnem 1 óráig, a lány tapad, közben megengedi hogy pl a lábát simogassam, na erre gondoltam.

2023. szept. 9. 10:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ott jó vagy, jól esik neki, aztán szia.

Ennyi.

2023. szept. 9. 11:08
 6/15 anonim ***** válasza:
Én a második videóban is csak egy tancos párt látok. A bachata ilyen. Nem angol keringő. Nem ismerkedni van ott.
2023. szept. 9. 11:18
 7/15 anonim ***** válasza:
Mondjad neki, hogy ne tekeregjen.
2023. szept. 9. 11:24
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"adja a jeleket" - Szerintem itt tévedsz. Táncol és simul hozzád, ahogy neki

éppen jólesik (hiszen erről szól a tánc), de nem akar tőled semmit.

2023. szept. 9. 12:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez pont olyan a nőknek, mint a pasiknak az alja diszkóban a wc-ben dugás meg egyebek.

Akkor és ott jól érzi magát, felizgatja a dolog, hiszen erotikus tánc. Nőnek érzi magát, kívánatosnak, szexinek, kell az egojának. De nem akar komolyat, csak ezt az érzést ott és akkor. Vagy azért, mert van már valakije (ami nem túl korrekt, szerintem már megcsalás kategória, hiszen a párjával is megélhetné ezt,de a pasija nem tud/akar táncolni, tehát tőle nem kapja meg), vagy mert egyszerűen nincs abban az élethelyzetben, hogy kapcsolatot akarna vagy nem gondolja, hogy táncon kívül összeillenétek a mindennapokban. Ezer oka lehet.

2023. dec. 16. 17:45
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

#9-nek teljesen igaza van.

Ezek a nők igazi kis k-k. Pont ez a viselkedés és a mögötte lévő pszichológia miatt nem tudom tisztelni a női nemet.

Ugyanis az van, hogy kell nekik az izgalom. Nőnek akarják ézni magukat, kívánatosnak. Tudni akarják, hogy még játékban vannak, felmérik a terepet. Szükségük van minden irányból a pozitív megerősítésre. Ritkán érik be egyetlen ember pozitív visszajelzéseivel. Persze lehet, hogy éppen fasírtban vannak a pasijával, de még csak ez sem kell hozzá. A lényeg az, hogy ő akkor és ott jól érezze magát, meglegyen a napi izgalma és egótuningja. Pontosan tudja, hogy megteheti, mert ha elkezdesz rá nyomulni, akkor abban a közegben csak el kell köpnie magát, hogy erőszakos voltál vele és te máris repülsz abból a közösségből.

Ez persze egy rendkívül instabil és önző, nárcisztikus jellemre vall az ilyen nők részéről. Még azt sem fogja fel, hogy ezzel a kevésbé tapasztalt férfiakat (mint ahogy a kérdésed is mutatja) összezavarja. Vagy ha felfogja, lehet még élvezi is!

Komoly szándékkal az ilyen nők messzire kerülendők.

2023. dec. 16. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!