Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én látom úgy hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom úgy hogy a diplomások között sokkal több a szebb nő a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
Valahogy ha egy diplomás el is van hízva az arca olyan szép....
2023. szept. 7. 18:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
A szépségnek semmi köze a végzettséghez. Max. talán több közöttük az igényes, nem az olcsó prosti fílinget árasztó.
2023. szept. 7. 20:05
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
A diplomás az általában nem háromgyerekes anya 25 éves korára. Nem szokott 3.30-kor kelni reggelente hogy elérje a munkásjáratot. Diplomások ritkán dolgoznak éjszakásban 12 órákat. Ritkán rohadnak bent a gyárban hét napból hetet egy héten. Talán van annyi eszük hogy ne cigizzenek amitől kirohadna az összes foguk meg idő előtt ráncosodna a bőrük. Talán nem minimálbért keresnek így jut pénz magukra is költeni belőle. Ezek összessége bőven elég ahhoz hogy nagy általánosságban jobban nézzenek ki mint nyolcosztályos Marika a faluvégi putrisorról.
2023. szept. 7. 20:18
 13/19 anonim ***** válasza:
58%
Ez hülyeség. Diplomások-diplomátlanok egyaránt lehetnek szépek és kevésbé szépek egyéni megítélés alapján.
2023. szept. 7. 21:27
 14/19 anonim ***** válasza:
13 genetikailag természetesen igen, de egy diplomás jobban oda fog figyelni az egészségére és a külsőségekre.
2023. szept. 7. 21:52
 15/19 anonim ***** válasza:
Nincsenek még lelakva, több idejük van magukra és több pénzük...ennyi
2023. szept. 7. 23:29
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Hülyeség a kérdés. Annak van igaza aki szerint troll.
2023. szept. 8. 00:27
 17/19 anonim ***** válasza:

A több pénz mindenkinek jót tesz. A nő magára tudja fordítani.

Míg a nem diplomás nők mennek a gyárba műszakozni, nettó 250 ért. Se idejük, se pénzük magukra.

2023. szept. 8. 06:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Hányok a "csak én gondolom úgy" kezdetű kérdésektől.
2023. szept. 8. 06:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Trollkodós "csak én gondolom úgy..." kérdés. Lépni kellene valamit mostmár a rendőrségnek.
2023. szept. 8. 11:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!