Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyenkor melyiket néznétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor melyiket néznétek?

Figyelt kérdés
Társkeresésnél mit néztek elsősorban? Ha valaki nagyon csúnya de kedves és őszinte akkor össze jönnél vele?
2023. szept. 4. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, olyannal jönnék össze, aki kedves, őszinte, és nem nagyon csúnya, ilyen is van jó néhány.
2023. szept. 4. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Azzal talán barátkozom.
2023. szept. 4. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt. A belső fontosabb, de ez nem jelenti, hogy a külső nem számít, mert ha semennyire nem tartom vonzónak (főleg ha konkrétan az a véleményem róla, hogy nagyon csúnya), akkor abból sosem lesz normális kapcsolat.
2023. szept. 4. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönnék össze olyan férfival, akit csúnyának látok. Viszont vonzódtam már olyan sráchoz, aki - fogalmazzunk finoman - nem volt egy tipikus szépségideál. Nekem mégis bejött.
2023. szept. 4. 20:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Külső megfog, belső megtart.

Kompromisszumokra hajlandó vagyok, sőt kifejezetten rugalmas vagyok a külsőt illetően, de akit konkrétan rondának tartok, azzal csak barátság lehetséges.

2023. szept. 4. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Senki sem jön össze valakivel csak mert kedves, az nagyon kevés, nemtől függetlenül.
2023. szept. 4. 23:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedvesség lehet csak meg játszott! Nézzen ki valahogy az a rajtengedély.
2023. szept. 5. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!