Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek olyan típusú nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan típusú nők akik irányító típusúak egy kapcsolatban és nem zavarja őket ha pótanya lesz?

Figyelt kérdés
Visszafogott férfi vagyok ahol sajnos nincs meg a magabiztosság, viszont azért határozottság van, de magabiztosság nincsen. Szeretem ha egy nő irányít és valamilyen szinten anyáskodó típus
2023. szept. 3. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Az iranyitó meg a potanya az más.

Az iranyitonak az egesz lakását is fel kell újitanod,a pótanya meg főz mos takarit rád szo nelkul

2023. szept. 3. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is más a kettő, de nagyjából értem, mit szeretnél.

Anyukáddal gondolom nem volt felhőtlen a viszonyod, és ezek a traumák nagyjából meg is határozzák, hogy a későbbiek során mit fogunk majd keresni másban. Biztos létezik olyan nő, akire vágysz, csak járj nyitott szemmel.

2023. szept. 3. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztos van ilyen, én részemről elkepzelni sem tudom. Szeretek felnezni a ferfire, nem lefelé nézni rá. (Átvitt ertelemben)
2023. szept. 3. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Pont ilyen vagyok, de ezt a korosztályombeli férfiak nem igazán csípik. 40+
2023. szept. 3. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!