Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek ír ha képtelen utána kommunikálni?
Tarskereső. Rámír a pasi,
-Szia, csini vagy!
-Szia, köszi! 🙂
Majd fél napig semmi.
-Szia, csini vagy!
-Szia, már irtad. Mit-kit keresel itt?
Erre letilt.
De kb minden 10ből 8 kapcsolatfelvétel így zajli. Nem értem. Komolyan nem értem.
Volt egy pasi 1 hetig minden reggel és este köszönt. Semmiast nem irt. Ha kérdeztem sem válaszolt. Ennek mi értelme?
Nagyon nehéz a kommunikacio es egy kis beszélgetés vagy mi a fene? Hiába irok kérdést valasz 90% nincs.
35 vagyok. Es nem szexi fiukakat akarok. Felnott ertelmes ferfit. Vagyis elolvasom az adatlapot. Ha van mit... megnezem a kepet. Osszesegeben ami van adat azt nezem. Ahol nincs, vagy szamomra nem elfogadhato a kep (felmeztelen csucsorito autos halas stb.) azok kiesnek.
Az en adatlapom teljes friss atlagos fotok vannak kint. Adok tampontot milyen vagyok.
A jelenség a modern társkeresési szisztéma egyenes következménye
A társkereső appokon és oldalakon a férfiak legjobban kinéző rétegére jelentős a kereslet, így ők megszokták hogy nem kell semmit a kommunikációba fektetniük. Majd a csajok megteszik helyettük.
Ez pedig kitermelte a fuckboyok egy olyan buta rétegét amelyik már semmit nem fektet bele a beszélgetésbe, csak a lényegre tér de azt is csak akkor ha maga a nő viszi a kommunikációt.
Szóval élvezzétek munkátok gyümölcseit csajok!
15. Mint fentebb irtam mem erdeklnek a fuxkboyok... Mert nem alkalmi szexet szeretnek.
Parkapcsolatot.
A masik h nem is tetszenek azok a ferfiak. Es azt szeretem ha a ferfi nagy eros meleg puha. A kidolgozott izmok zavarnak. Tul kemenyek, ridegek. Jobban ledvelem a kisse kerekebb arcot, en mem zavar a pocak sot imadom ha van egy kis pocakja. Es azt is szeretem ha szoros. Mellkas arc intim ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!