Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A videóban szereplő lány már husisnak számít?
2023. szept. 1. 22:34
12/24 anonim válasza:
Se nem duci,se nem sovány. Átlagos.
13/24 anonim válasza:
nagyon szomorú hogy ez komoly kérdés
14/24 anonim válasza:
Én direkt azért írtam normál testalkatot az átlagos helyett, mert itthon ha a teljes társadalmat vesszük alapul, akkor az átlagos alkat nem éppen ez lesz. Szép is lenne, ha ez lenne az átlag 😁 de értem nyilván, hogy hogy értettétek.
15/24 anonim válasza:
De ha elmentek Bécsbe, ott kb. ez lesz az átlagos testalkat :)
16/24 anonim válasza:
"Ez a lány most fiatal, ez a top alakja. Negyven évesen anyu alkata lesz."
Ezeket honnan szeded?
17/24 anonim válasza:
Ha állna, akkor lapos lenne a hasa. Látszik az arcán, a mellkasán és a karján is, hogy nincs rajta felesleg. A csípője sem széles és a combja sem nagy. Szóval, csak azért "tűnik" nagyobbnak, mert ül. De ez a gravitáció. Jennifer Anistont is fotózták már le bikiniben ülőhelyzetben és akkor neki is van "hurkája". A sok retusált kép miatt az ember azt hiszi, hogy ha neki nem lapos a hasa ülő helyzetben, akkor baj van vele, közben pedig fizikailag képtelenség, hogy ne legyen mindenkinek hurkája ülő helyzetben.
18/24 anonim válasza:
Szult gyereket azert ilyen de nem husi.
19/24 anonim válasza:
Ez átlagos női testalkat. Annak a megfelelője ha a férfi nem edz, és mondjuk 178 / 80 kg.
20/24 anonim válasza:
Incelek ha nektek a videóban szereplő lány kövér akkor megérdemlitek az örök magányt.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!