Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is gyökeresen megváltoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is gyökeresen megváltozott az élete mióta jelen van a top g?

Figyelt kérdés
Az incel éveimnek vége, annyi dugás van az életemben hogy huhh, egyik hobbim hogy megdugok mindent ami mozog.. Múltkor megkértem egy fiatal lányt hogy sz'rjon a mellkasomra és azt mondta minden további nélkül megtenné, kissé kellemetlen volt de hát ezzel jár a siker. Azóta lógnak a nyakamon a csajok és pénzzel is tele vagyok, napi 15 kávét iszom és 20 drága szivart szívok el hogy növelje a tesztoszteron szintemet. Azóta ki vagyok gyúrva és úgy verekszem mint Slice Kimbo. Mást is így megváltotta a top g?
2023. szept. 1. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy ez csak valmai provokatív poén, de..

..mi a tököm az a Top G?:D

2023. szept. 1. 19:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Adrew Tate, alias Kobra Tate, top g
2023. szept. 1. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nah, azt meg kiengedték?

Egyébként jó cucc a 15 kávé.. mármint ha egy hónapon belül infarktust akarsz elérni 20 évesen:D

2023. szept. 1. 19:18
 4/10 Camorri ***** válasza:
55%

Andrew Tate*

És amúgy TopG az valami olyasmi aki: izmos, gazdag és sikeres.

De nekem is megváltoztatta az életem, bár nem ebben a tekintetben. Tényleg hasznos dolgokról beszél. Csak fontos hogy ne csak a felét halld meg. Ugyanis azt is mondta hogy ha nem 20 nője lett volna, hanem csak egy támogató nő lett volna az életében akkor sokkal többre vitte volna.

2023. szept. 1. 19:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Eddig azt hittem azt alfának, sigmának vagy chadnek hívják:D De ezek szerint kitaláltak még egy új szót ugyanarra. Szuper:D
2023. szept. 1. 19:27
 6/10 A kérdező kommentje:
[link] Ezt jelenti a top g.
2023. szept. 1. 19:29
 7/10 Camorri ***** válasza:

Az alfa nem, de a sigma az lényegében egy topG.

A chad az kinézetre van értve ha jól tudom, de Ők nem feltétlenül sikeresek anyagilag.

Az alfa meg nem alfa ha nincs a falkája.

De lényegében közel állnak ezek egymáshoz

2023. szept. 1. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:
2023. szept. 1. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Aha, persze öcsi. Pont ahogy mondod.

Na jó éjt

2023. szept. 1. 21:41
 10/10 A kérdező kommentje:
9.És neked milyen színű a bugattid?
2023. szept. 2. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!