Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg feleslegesnek tartják a videojátékokat?
Az a férfi aki szeret PC-n játszani, sőt egyetlen hobbija, és a szüleivel él emeletes kertes házban, annak sosem lesz barátnője/felesége?
F/32
Nálunk én játszom :) A férjemet nem zavarja.
35N
Ennek a kérdésnek semmi köze a jó vagy rossz fiúság dimenziójához
Nem csak a rossz fiúk laknak külön a szüleiktől😆
Persze nyugodtan ott maradhatsz, csak akkor tisztában kell lenned vele hogy szinte lehetetlen lesz párt találni
A foci és a horgászat se napi szintű elfoglaltság és főleg nem napi sok órányi.
Nem a gépezés a gond, bár ahogy latom nem vagy hajlandó megérteni, amit írnak neked. A gond az, hogy ennyiből állsz te és az életed is. Ennél azért a felnőtt lét lényegesen több.
Kérdező, nem az a baj, hogy szereted a videójátékokat, hanem hogy ennyiből áll az életed. Most őszintén, mit lehet ezzel kezdeni? A játékosok többségét is elriasztja az olyan ember, akinek egyedül ez tölti ki az idejét.
Ha harminckettő évesen annyira nincs igényed, hogy önállóan élj és kialakítsd a saját életteredet, az komoly probléma. Nagyon szeretem a szüleimmel, kis túlzással minden na telefonálok és próbálok legalább kéthavonta visszalátogatni Magyarországra, de a gondolat is nevetséges, hogy addig éljek otthon, amíg kvázi meg nem halnak, mert hát jóban vagyunk. Egy nőt viszont zavarna, ha mindig a szüleidet kéne kerülgetnie, még akkor is, ha amúgy emberileg nincs velük baja. Felnőttek közötti párkapcsolatokban alapvető, hogy mindkét fél kiforrott jellemmel és élettel bírjon, és ez neked nincs meg.
Nem értem, hogy miért szeretnél párkapcsolatot, amikor ugyanúgy élsz, mint egy kisiskolás játékfüggő.
A "rossz fiús" megjegyzésedet nem is kommentálom, azt hittem az emberek tizenötéves koruk körül kinövik az ilyen butácska elképzeléseket.
24/N (#10)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!