Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki az iskolában nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki az iskolában nem talált magának párt sose, akkor hogyan fog?

Figyelt kérdés

Mióta dolgozok, még jobban beszűkültek a lehetőségeim. Egyetemre, főiskolára nem mentem, pedig jók a jegyeim, szép érettségi eredményeim vannak, de inkább dolgozok, meg nem is tudom hogy mi szeretnék lenni.

Van két barátnőm, akiken keresztül 3 fiút ismerek, de egyik se jöhetne szóba nálam (barátnőm tesója, a másiknak párja van, a harmadiknál nem lenne esélyem). A munkahelyemen csak nőkkel dolgozok együtt, akik sokkal idősebbek nálam. Járok edzőterembe és szakkörre, ott vannak vegyesen, de oda senki nem barátkozni, ismerkedni megy, az emberek nagyon távolságtartóak, főleg a kondiban, de a szakkörön se jobb a helyzet.

Voltam túracsoporttal túrázni, azt is sokan ajánlották itt is, Facebookon is. 18 éves vagyok, egy korombeli nem volt. Odaverődtem a 25-30-as korosztályhoz, a témákhoz hozzászólni nem tudtam, cserébe hallgattam a dumájukat. Nem tudom, hogy hol kellene ismerkedjek. A nyáron társkeresőt is letöltöttem, utáltam rá felmenni, így másfél hónap után le is töröltem, mert idegesített.

2023. aug. 30. 13:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekem a tinder vált be. Illetve előtte barátnőkkel mikor eljártunk szórakozni, általában ott is megismerkedtünk srácokkal akaratlanul is (érdemes mondjuk a te esetedben olyan szórakozóhelyet választani, ahová jellemzően egyetemisták járnak). Plusz munkahelyeken ismerkedtem, diákmunkát végeztem első időkben, ott mindig találtam a saját korosztályomból embereket. Nem azt mondom nyilván, hogy emiatt válts munkát, de az előző 2 opció szerintem járható út neked is.
2023. aug. 30. 19:06
 12/20 anonim ***** válasza:
73%

Barátnőkkel karöltve esély sincs pasizni, főleg ha jobban néznek ki, mint a kérdező. Ráadásul egy szűz lány nem fog tudni bulikban ismerkedni.

2023. aug. 30. 21:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Ja, ha ilyen bunkó vagy mondjuk akkor szerintem így nem lesz
2023. aug. 30. 21:58
 14/20 anonim ***** válasza:
Telepen
2023. aug. 31. 10:47
 15/20 A kérdező kommentje:

Barátnőkkel pasizni offos, alapból nem vagyok egy azonnal megnyíló személyiség, plusz jobban néznek ki nálam. Volt már olyan nem is egyszer, hogy a nekem tetsző srác a barátnőmbe lett szerelmes. Én meg b vagy c opció nem akarok lenni.

A Tindertől a hideg kiráz, ilyen társkereső appokon nem tudok ismerkedni, számomra olyan, mintha bemennék a Decatlonba cipőt nézni. Kell, hogy tetszen és bejöjjön a másik, de ott nem igazán találtam ilyet.

2023. aug. 31. 17:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Tehat milyen megfejtesre jutottal, azon kivul, hogy leirtad, mit nem akarsz csinalni? Valami epito konkluzio csak kene, nem?
2023. aug. 31. 22:15
 17/20 A kérdező kommentje:

Te mit ajánlanál?

A társkereső nem jön be.

Csak úgy ráírni emberekre se éppen működőképes, mert furán jön ki, hogy ismeretlenül ráírok a pasikra. Én tartom fent a beszélgetést, ami nem vezet sehova.

Edzőteremben, szakkörre nem azért járnak az emberek, hogy ismerkedjenek, barátkozzanak. Szóval az is kiesik.

Szórakozóhelyen nem mozgok otthon, nem vagyok az a fajta, és nem ott köttetettek az igazán tartós kapcsolatok. Maradjunk ennyiben.

2023. aug. 31. 22:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Akkor inkabb az orok magany, mert az osszes ismerkedesi lehetoseg szamodra nem megfelelo. En ezt el tudom fogadni, de a kerdesedbol itelve te nem. Ha pedig a kerdesed arra iranyult, hogy masok kepesek-e ismerkedni, mert te nem, arra az a valasz, hogy igen. Csak akkor miert nem ezt kerdezted meg?
2023. szept. 1. 16:00
 19/20 A kérdező kommentje:
Akkor inkább a halál.
2023. szept. 2. 17:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Inkabb meghalsz, mintsem regisztralj egy tarskereson? 10-es skalan mennyire vagy tajgetosz pozitiv?
2023. szept. 3. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!