Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális férfiak mi a véleményetek? Többi lent.
Ha ismerkedtek el szoktátok mondani, hogy biszexek vagytok? Társkeresőn beszélgetek pár hete egy férfival. Most akartunk találkozni. Mivel volt már olyan eset, hogy több profilja volt valakinek, gondoltam utána nézek. Kiderült, hogy 3 profilja van és az egyiken férfiakat keresett. Szemrehányást tettem neki, hogy miért nem mondta el. Jogom lett volna tudni, mert én biszex férfival nem akarok kapcsolatot. Ő letagadta, hogy biszex. De én úgy gondolom egy társkeresőn nem barátkozni szokott 2 férfi.
40 N
Igazad van. Egyébként annak mi értelme, hogy valakinek több profilja, adatlapja van egy ilyen oldaĺon. Már ez is gyanús. Szerintem hagyd és keress mást.
A kérdésre válaszolva. Igen, jogod van tudni. Az ilyet nem árt tisztázni, már az első találkozók valanelyikén. De az a legtisztább, ha már az adatlapon tisztázod, hogy mi is helyzet a szexuális beállítotság tekintetében. Habár én a feleségemmel teljesen más módon ismerkedtem meg, de igen, már szinte az első pillanatok tól kezdve tudta, hogy biszex vagyok. Hozzáteszem, hogy ő is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!