Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Biszexuális férfiak mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális férfiak mi a véleményetek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Ha ismerkedtek el szoktátok mondani, hogy biszexek vagytok? Társkeresőn beszélgetek pár hete egy férfival. Most akartunk találkozni. Mivel volt már olyan eset, hogy több profilja volt valakinek, gondoltam utána nézek. Kiderült, hogy 3 profilja van és az egyiken férfiakat keresett. Szemrehányást tettem neki, hogy miért nem mondta el. Jogom lett volna tudni, mert én biszex férfival nem akarok kapcsolatot. Ő letagadta, hogy biszex. De én úgy gondolom egy társkeresőn nem barátkozni szokott 2 férfi.

40 N

2023. aug. 29. 15:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Nem is, teljesen jól gondolod. Ehhez nem kell biszex férfinak lenni, hagyd a fickót. Azért nem mondta, mert pontosan tudta, hogy a te korosztályod kevésbé nyitott ilyesmire, mint a 20 évesek.
2023. aug. 29. 15:58
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Én nem mondom el,mert esetemben nincs igazán jelentősége.Ha van barátnőm,eszembe sem jutna fiúval bármit is csinálni.Megszoktam már,hogy titokban tartom.Egy barátnőm tudta,neki elmondtam,mert mondta,hogy őt ez izgatja,de ilyen bizonyára nagyon kevés van.
2023. aug. 29. 16:15
 3/11 anonim ***** válasza:
19%
Most belegondoltam, hogy remélem nem volt olyan pasim, aki valaha is faszikkal dugott volna. Én biszex nő vagyok, de a helyzet az, hogy képtelen lennék biszex férfival együtt lenni.
2023. aug. 29. 16:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
3-as, ez aztán fura. Két biszexnek a legjobb, osztozhattok is:-)
2023. aug. 29. 16:41
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Számomra visszataszító lenne, ha a pasim más férfi farkát venné a szájába. Ott meg is szűnne minden.

Mindenki úgy él, ahogy akar, de nekem viszont jogom van tudni az ilyesmiről, úgy érzem.

2023. aug. 29. 16:44
 6/11 A kérdező kommentje:

5.

Én is pontosan így gondolom. Jogom van tudni. Ne raboljuk feleslegesen egymás idejét. Jobb az elején szakítani, vagy el sem kezdeni mint akkor amikor már esetleg érzések vannak. Számomra ez önzőség a férfi részéről.

2023. aug. 29. 17:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ki szoktam írni, hogy biszex vagyok. Aki ezt nem tudja elfogadni, azzal nem tudok mit csinálni, felesleges titkolóznom.
2023. aug. 29. 19:38
 8/11 gabor49 ***** válasza:
48%
igen
2023. aug. 30. 16:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy ahogy a 2-es.

Ha valaki megtudja állni azt, hogy miután lett nője, onnantól kezdve férfiakkal semmit, akkor esetleg ellehet titkolni, mert ez esetben tényleg nincs jelentősége.

2023. aug. 31. 00:52
 10/11 anonim ***** válasza:
A párom első perctől tudja rólam, és semmi problémája nincs ezzel.
2023. aug. 31. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!