Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális férfiak mi a véleményetek? Többi lent.
Ha ismerkedtek el szoktátok mondani, hogy biszexek vagytok? Társkeresőn beszélgetek pár hete egy férfival. Most akartunk találkozni. Mivel volt már olyan eset, hogy több profilja volt valakinek, gondoltam utána nézek. Kiderült, hogy 3 profilja van és az egyiken férfiakat keresett. Szemrehányást tettem neki, hogy miért nem mondta el. Jogom lett volna tudni, mert én biszex férfival nem akarok kapcsolatot. Ő letagadta, hogy biszex. De én úgy gondolom egy társkeresőn nem barátkozni szokott 2 férfi.
40 N
Számomra visszataszító lenne, ha a pasim más férfi farkát venné a szájába. Ott meg is szűnne minden.
Mindenki úgy él, ahogy akar, de nekem viszont jogom van tudni az ilyesmiről, úgy érzem.
5.
Én is pontosan így gondolom. Jogom van tudni. Ne raboljuk feleslegesen egymás idejét. Jobb az elején szakítani, vagy el sem kezdeni mint akkor amikor már esetleg érzések vannak. Számomra ez önzőség a férfi részéről.
Úgy ahogy a 2-es.
Ha valaki megtudja állni azt, hogy miután lett nője, onnantól kezdve férfiakkal semmit, akkor esetleg ellehet titkolni, mert ez esetben tényleg nincs jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!