Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos a szüzesség?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szerintetek lehet még találni a mai világban szűz lányt? Nekem ez azért elég fontos lenne, hogy én legyek neki az első, nekem az olyan lányok nem jönnek be akiken át ment egy egész csapat. Viszont én már 24 vagyok, 18-19 évesek vannak még szüzek szerintetek? Akik azért nem is csúnyák:D

2023. aug. 28. 12:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem izgulok arra, hogy szűz legyen, csak en Roma családba tartozok és nekünk fontos, hogy a lany érintetlen legyen. Mindenbe bele tudtok kötni.
2023. aug. 28. 13:43
 12/20 anonim ***** válasza:
54%

Szóval lefordítva;

Kicsi a farkad és nem akarsz leégni. Meg szűz vagy 24 évesen a kortarsaidtol kb 10 évvel lemaradva.

2023. aug. 28. 13:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"en Roma családba tartozok és nekünk fontos, hogy a lany érintetlen legyen"

Hát ezzel elkéstél 24 évesen. 16 évesen kellett volna ezen gondolkodnod. Amúgy vannak szűz lányok 20 felett is, de iszonyatosan titkolják. Konkrétan esélytelen, hogy találsz ilyet.

2023. aug. 28. 13:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor bizonyára azt a lányt el is veszed, ezért kell "érintetlen". Ha már igazi roma vagy. Mert ha találsz ilyet, akinek ez szintén fontos, aztán eldobod, akkor gondolom tudod a következményeket.

De egy érintetlen lányhoz érintetlen fiú is kell ám, nem olyan aki már a fél városon, vagy a teljes rosszlányok oldalon túl van

2023. aug. 28. 14:21
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is kíváncsi lennék arra, hogy te hány lányon mentél keresztül?

Amúgy hagyomány ide vagy oda, irreális és beteges elvárás.

2023. aug. 28. 14:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

És saját magaddal szemben mik az elvárások, illetve a férfiak felé mik az elvárások a roma családodban?

Te mit nyújtasz a nőnek a szüzességért cserébe? Szüzességet szintén?

2023. aug. 28. 15:55
 17/20 anonim ***** válasza:
94%
Én 22 éves koromig szűz voltam - így alakult. De már akkor is a hideg futkosott a hátamon azoktól a férfiaktól, akiknek ez fontos volt.
2023. aug. 28. 16:13
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

16

Nem érted... A nő az egy darab tárgy, ami használatlanul kell a kérdezőnek. Ha már valaki "használta" előtte, akkor az nem jó.

Az ilyenek egyébként a szűz lányt is ugyanúgy tárgyként kezelik, mint azt, akin a fél város végigment. Az egyiket elhasznált, a másikat még el nem használt tárgyként.

2023. aug. 28. 16:15
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
18, és ha a nő attól lesz "használt", hogy szexelt már férfival, akkor a férfi pénisze rossz? Vagy mi van a férfiakkal, hogy közösülés során elrontják a nőket? Nem kéne valamit csinálni a férfiakkal, hogy ne adjanak át ilyen fertőt? :)
2023. aug. 28. 16:24
 20/20 anonim ***** válasza:
37%
Rengeteg szűz lány van. A kérdés hány évesekre vonatkozik?
2023. aug. 28. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!