Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak szintek?
A kérdésed ellentmondó. Hiszen te is szintezel.
De akkor megkérdezem. Egy modell külsejű nő miért ne "kaphatna" egy hasonló pasit?
Miért vannak szintek?
Egy ronda/dagadt/ egyszerű NŐ miért nem kaphat insta modell PASIT?
Valójában nincsenek szintek. Mindenki azzal ismerkedik, akivel az önbizalma engedi. És mindig mindenkire lesz vevő.
Azért azt hozzáteszem, hogy ha valaki pl egészségtelenül eszik és nem mozog, nem szeret aktív programokban részt venni, akkor mégis hogyan működhetne a kapcsolat egy olyan emberrel, aki odafigyel az étkezésére és szeret aktívan pihenni? Én nőként pl biztosan nem vállalnám, hogy minden nap 2 fele főzzek. Egy csülkös pacalt sült krumplival, meg egy brokkolis csirkét. Nekem erre tetszik vagy sem, nincs energiám
Én szeretek motorozni, szeretek aktív programokat szervezni, kirándulni a kutyámmal stb. Ha ő mindezek közben panaszkodik meg haldoklik, az nekem se jó érzés. Érted gondolom
Ezek ellenére sokan vannak, akik valahogy áthidalják ezeket, mert nagyon szeretik egymást
N
Mert nem illik össze mindenki mindenkivel xd. Csak ebben az esetben nem lennének szintek.
De ezek a "szintek" is csak virtuálisak mert nincsen kettő tök egyforma érdeklődésű körü ember.
Vegyünk engem és az előző nőt. Szinte minden ponton hasonlítok rá de nem motorozok. Nem tudnám vele közösen űzni ezt a hobbit e miatt ki is esek.
És ez a csapda helyzet jó példája mert így esélyt sem adunk egymásnak mert minden nő és férfi a saját tökéletes tükörképét keresi.
Nem az a baj hogy léteznek "szintek" hanem az a baj ha ezt nem tudják az emberek rugalmasan kezelni. Jobb lenne talán a kategória.
Volt hogy engem például egy film miatt utasított vissza nő.
#6: azért jelzem, hogy én egyáltalán nem a tükörképem keresem és a legtöbb nő sem. Szimplán vannak olyan pontok, amiben egyezni kell, különben nem működne a dolog hosszabb távon
Btw nem kizáró ok, ha egy pasi nem motorozik. Majd felül mögém:D vagy addig a saját hobbiáv foglalkozik. Vagy megcsinálja a jogsit mellettem;)
Ha te insta modell lennél, te sem magadat választanak.
Ezért
Kell a halálnak instamodell
39 f dagadt egyszerűmelós
"miért nem kaphat insta modellt?"
És még téged zavar a szintezés .... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!