Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most a barát barátnőm ezzel azt mondta, hogy
csúnya vagyok?
Nem feltétlen. Lehet helyesnek tart, de mint mondta hiányzik a kémia, persze lehet, hogy rondának/rondábbnak tart.
De miért barátkozol vele, ha neked tetszik, többet akarnál tőle? Nem fog neked esélyt adni, ha egyszer nem vonzódik hozzád! Érted kérdező?
2023. aug. 26. 14:32
Egyrészt ő nem a barátnőd. Másrészt nem.azt mondta, csak neki nem tetszel. Ez nagyon szubjektív. Másnak meg tetszhetsz.
2023. aug. 26. 14:33
Lényegében ja. Általában a "nincs meg a kémia" annak a túlmisztifikálása, hogy a másik nem néz ki elég jól. Csak, így kevésbé bunkó.
2023. aug. 26. 14:35
Az egyik expasimat szintén lerondazta (konkrétan a szemébe mondta, hogy ronda) egy nő, akivel azelőtt próbálkozott. Én meg nagyon helyesnek láttam. Szóval ez nagyon szubjektív.
2023. aug. 26. 14:41
3-es ez akkora baromság, amit írsz. Nem egy nagyon helyes pasival randiztam már, akivel nem volt meg a kémia = nem akartam hozzáérni sem, nem kívántam. Ez nem a kinézettől függ nálunk. Nektek pl elég egy részeg ribi csaj a discoban, nekünk meg az alpáriság ki is szárít, lehet szó bármennyire jóképű pasiról.
2023. aug. 26. 14:53
Egyetértek 5-ossel, a kémia nemcsak a külsőtől függ.
2023. aug. 26. 14:55
"aki milyen helyes volt... ezzel lényegében engem lecsúnyázott..."
Senkinek nem jön be mindenki. Még nem leszel attól csúnya, mert neki nem vagy az esete. És ha netán még az esete is vagy, akkor sem biztos, hog működik köztetek a kémia, ugyanis az nem pár, jól meghatározható külső jegytől függ.
2023. aug. 26. 15:06
Rólad az egészben nem is volt szó, de összekombináltad ezt szépen. Férfilogika...
2023. aug. 26. 15:08
3
Lehet valaki számomra külsőre a világ legjobb pasija kinézetre (fényképen), attól még nem biztos, hogy lesz kémia is. Nagyon nem.
Rengeteget számít a mozgás, beszéd, (meta)kommunikáció, és még más dolgoko is, amit nehéz megfogalmazni. Egyszerűen csak érzed.
2023. aug. 26. 15:10
A nő azt mondta, hogy egy mivel nem nézel ki elég jól, nem akar veled lefeküdni és még csak nem is tisztel téged. Te egy lúzer vagy, akit maximum annyira szeret, amennyire egy kutyát.
2023. aug. 26. 15:31
További kérdések: