Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként tényleg ennyire esélytelen a tinder?
26 éves vagyok. Kb. egy éve van tinder profilom. Nem minden nap húzgálok, amikor húzok akkor sem merítem ki az aznapi jobbrahúzás limitet. Tisztában vagyok a paramétereimmel, így csak azokat húzom be, akiknél látok rá esélyt, hogy vissza is szivelnek. 60 körüli match számom van, volt aki azonnal törölt, volt akit én töröltem. Viszont egyszerűen semmi normális beszélgetést nem sikerül kialakítani. Akit sikerül rávenni, hogy megadja a számát, elérhetőségét, az 3-4 üzenet után már nem válaszol. Ez az általános tendencia?
Van egy haverom aki viszonylag ki is gyúrta magát, magas is, viszont múltkor azt mondta, elengedte a tinderezést, mert nem jön össze semmi neki.
csinálj mindig új profilt akkor jobbak az esélyeid mint új profil (amit ugye a rendszer beetet)
anno nekem is volt egy csomo matcham napokon belül mikor elsőnek regisztráltam, most hogy évek után elövettem megint a régi profilom 1-2hét alatt fél match
Tényleg ennyire. Hacsak nem vagy EXTRÉM jól kinéző pasi, stílusos, jóképű. magas, jó dumás és lehetőleg pénzes.
Ahogy előttem is írták a regisztrálók legalább 70%-a férfi, így még a legrondább, visszataszító nők is exta figyelmet kapnak, mivel a férfiak nagy része már annyira elkeseredett, hogy tényleg mindenkit jobbra húz.
A like-ok kb. 80-90%-át a férfiak felső 1-2%-a kapja, a többiek osztoznak a "maradékon".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!