Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki izmos heti szinten másik nővel fekszik le, több is nő is írogat vele,ők írnak rá az alfa típus férfi?
Haverom mutatta a messengerét jobbnál jobb nők vannak neki.Ők írnak neki sokszor vagy kérdezgetik mit csinál tali mikor.
Rá mondják azt hogy alfa típus?
Az izom semmi, emellett jóképűnek is kell lenni.
2-4. Azért nincs igazatok, mert bármelyik nő (még egy ronda kövér is) meg tudja b*@szatni magát ingyen végtelen számú pasival, ha akarja. A férfiak 90-95%-a viszont nem képes ingyen, vonzalom alapján csak úgy szexet szerezni akármikor a nőktől. Ahhoz nőknek való vonzóság alapján a nők egy jó része számára egy top jó pasinak kell lenni. Tudom ti gyűlölitek ezt a tényt, de sajnálom, a nők és a férfiak még mindig nem egyformák és sosem lesznek azok, hacsak a nők el nem kezdenek minden férfival szexelni szinte válogatás nélkül úgy, ahogy fordítva a férfiak tennék ezt.
Izmos is vagyok meg jóképű is de megsem tapadnak rám a nők ilyen szinten. Persze van hogy néha bepróbálkoznak de az szökőévente kb. És a személyiségemmel sem lehet nagy baj mert van egy csomó barátom, haverom.
Na ilyenkor mi van nagyokosok? :D
Mondjuk nem panaszkodásnak írom, én így jól érzem magam, nem is kell hogy annyian írogassanak feszt, meg ez amit leírtál kérdező csak arra jó hogy húzogasd a listát a csajokról akikkel lefeküdtél, ez meg annyira nem is vonz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!