Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves lányként normális dolog a szüzesség?
Itt van még egy idén leszek 30….
Nem ritka ez
Mi az istenért ekkora téma ez?
A szex nem létszükséglet és messze az egyik legnagyobb lélekjelenlétet megkövetelő dolog
Főleg női részről, hagyni hogy őket tegyen veled egy férfi
Az normálisabb ha szűz vagy
Én 27 éves vagyok és szintén szűz, pedig alapvetően csinosnak szoktak tartani a férfiak. A társadalmi "elvárások" miatt sajnos zavar is a dolog, és bármennyire is tudom, hogy nem kéne, de szégyellem is. Ettől függetlenül nem akarok holmi szimpla kalandot senkivel, képtelen is lennék rá olyannal, akiben nem bízom meg. Sajnos így alakult az életem, és kaptam már meg több "kedves úriembertől", hogy ez mekkora gáz, meg biztos selejtes vagyok (szó szerint), és sokan nem akarnak inkább bajlódni velem. De az ilyenekkel nem is egymást keressük.
Kérdező, hogy mennyire normális ez, azt nem tudom, de az biztos, hogy közel sem vagy ezzel egyedül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!