Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 26 éves lányként normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves lányként normális dolog a szüzesség?

Figyelt kérdés
Még egy csók se jött össze eddig csak pár Tinder randi.
2023. aug. 22. 20:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%

Itt van még egy idén leszek 30….

Nem ritka ez

2023. aug. 23. 05:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem
2023. aug. 23. 07:45
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

Mi az istenért ekkora téma ez?

A szex nem létszükséglet és messze az egyik legnagyobb lélekjelenlétet megkövetelő dolog

Főleg női részről, hagyni hogy őket tegyen veled egy férfi

Az normálisabb ha szűz vagy

2023. aug. 23. 07:50
 14/19 anonim ***** válasza:
37%
Nekem sosem volt ilyen ciki erzes dolog vagy sem. Mondjuk en mar 14 evesen oda csaptam. F
2023. aug. 23. 09:36
 15/19 anonim ***** válasza:
11%
Nem.
2023. aug. 23. 15:57
 16/19 anonim ***** válasza:
23%
K.urva gáz. Ronda vagy, vagy vallásos?
2023. aug. 24. 13:23
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
Igen, normális dolog. Ha neked jó így, akkor egyáltalán nem baj az, hogy szűz vagy. Más embereknek meg semmi köze nincs ehhez.
2023. aug. 24. 14:26
 18/19 anonim ***** válasza:
27%
27 lettem nemrég és a napokban veszítettem el, mert most talàltam meg ezt az embert, akivel úgy éreztem, minden rendben lesz. :3 Várd meg azt a szemelyt, hidd el, úgy lesz igazán varázslatos! ^^
2023. szept. 3. 11:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Én 27 éves vagyok és szintén szűz, pedig alapvetően csinosnak szoktak tartani a férfiak. A társadalmi "elvárások" miatt sajnos zavar is a dolog, és bármennyire is tudom, hogy nem kéne, de szégyellem is. Ettől függetlenül nem akarok holmi szimpla kalandot senkivel, képtelen is lennék rá olyannal, akiben nem bízom meg. Sajnos így alakult az életem, és kaptam már meg több "kedves úriembertől", hogy ez mekkora gáz, meg biztos selejtes vagyok (szó szerint), és sokan nem akarnak inkább bajlódni velem. De az ilyenekkel nem is egymást keressük.

Kérdező, hogy mennyire normális ez, azt nem tudom, de az biztos, hogy közel sem vagy ezzel egyedül. :)

jan. 16. 04:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!