Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 50 éves kor felett mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 éves kor felett mennyi esélye van egy nőnek a boldogságra?

Figyelt kérdés

Lehetséges még rendes, megbízható férfit találni nem összeköltözős, nem együtt élős, de mégis komoly kapcsolatra?

Vannak még monogám típusú férfiak, akik nem azzal múlatják az időt, hogy folyton újabb és újabb nőket csábítanak el, hanem tudnak egyetlen egy nőt őszintén szeretni?

2023. aug. 22. 18:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm 48 évesen jött össze az akkor 50 éves párjával, 9 év után házasodtak nemrég. Nem is élnek teljesen együtt, mindkettőt köti a jó munkahelye a városába, van saját lakásuk, de a hét felét egymásnál töltik kb. A férfi kereskedő, úgy intézi a vevőlátogatásokat, hogy csütörtökön már a feleségéhez megy haza, vasárnapig ott van. A felesége heti két napot home officeban lehet, olykor ő megy a férjéhez és onnan dolgozik. Jól megvannak.
2023. aug. 22. 20:47
 12/24 anonim ***** válasza:
20%
Eleve ott a probléma, hogy más emberhez kötöd a boldogságod...
2023. aug. 23. 07:35
 13/24 anonim ***** válasza:
24%

Anyám 48 évesen lett szingli, azóta sincs senkije :(

Most 56.

2023. aug. 23. 08:17
 14/24 anonim ***** válasza:
Van esélye. Sokan 50 felett már nem akarnak összeköltözni, attól még lehet egy kapcsolat stabil. Itt is írták feljebb, hogy házasság is működhet úgy, hogy két külön lakásban élnek. Idősebb korban, csalódások után már nehezebb teljesen megbízni valakiben és érthető, hogy nem akarja a vagyonát kockáztatni valaki egy összeköltözéssel, házassággal.
2023. szept. 2. 21:18
 15/24 A kérdező kommentje:
14-es: Nem kockáztatják a vagyonukat, ha írnak házassági szerződést.
2023. szept. 2. 21:27
 16/24 anonim ***** válasza:

15-ös: Ez igaz. De sokszor egy idősebb ember már nem akarja a megszokott életét se felborítani. Másrészt házassági szerződés mellett is kialakulhat olyan helyzet, hogy veszít az egyik fél. Pl. a férj nőverővé válik, a másik elmenekül és benne marad a lakásban a bántalmazó. Sok emberen nem látni, milyen.

A látogató kapcsolat sok idősebb embernek előnyösebb, mint az összeköltözés.

2023. szept. 2. 21:33
 17/24 A kérdező kommentje:

16-os: A kérdésem a szerelemről és a boldogságról szól!

Nem a válásról és vagyonmegosztásról!

2023. szept. 2. 21:36
 18/24 anonim ***** válasza:
57%

Nehéz erre válaszolnom.

43 éves vagyok, még nem látszik rajtam a kor. Valahol 27 körül rekedtem meg de tudom hogy ez nem fog örökké így maradni mert akkor én lennék a világ nyolcadik csodája, ami nyilván nem vagyok. A férjem fiatalabb, nemsokára 32, a babánk meg 9 hónapos lesz, a nagyobbik fiam az első házasságomból meg 11 éves.

Vagy boldog ötvenes leszek a férjemmel vagy újra elvált, de az biztos hogy nem leszek farokért remegő idióta öreglány. Lesz elég dolgom a fiatal felnőtt és a tízéves gyerekeimmel. Biztos hogy nem veszek magam mellé semmiféle tohonya vénembert hogy szolgáljam. Ha nem lesz meg a férjem akkor a gyerekeimben meg a barátaimban fogom megtalálni a boldogságom, de hogy öregembert nem veszek magam mellé az fix. Akkor már minek? Le se tudnék feküdni öreggel, a férjem magasra tette a lécet.

Szóval nekem a boldogság 50 felett teljesen kizárt hogy egy új kapcsolat legyen. De nem vagyunk egyformák :)

2023. szept. 2. 21:37
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

#18 újra, lemaradt.

Őszintén szólva, a kérdést nem is értem. Az ötvenes férfiak csélcsapok, mindenféle nőket csábítanak el? :D de hol? :D Az átlag magyar harmincas is rottyon van, kövér, kopaszodó, rosszul öltözött proli. Én nem félteném a "nagy nehezen" megszerzett ötvenesemet más nőktől az fix :D Senkinek se kellenek. Ha találnak egy balek nőt akivel eltartathatják és kiszolgáltathatják magukat akkor nagyon boldogok. Na jó, legfeljebb online kellemetlenkednek fiatal csajok hiányos öltözékű képeinél, de arra elég elnézően legyinteni hogy kapuzárásos a papi. De ennél sokkal jobb ha nincs papink ;)

2023. szept. 2. 21:57
 20/24 anonim ***** válasza:
46%

Felejtsd el! Ilyen 50es férfi nincs!

"Az ötvenes férfiak kb. 31%-a békés (vagy békésnek vélt) családi életet él. 49%-a elhízott, eltespedt és jóesetben megtűri otthon az asszony. Rosszabb esetben tett egy próbát a fiatal kolléganőjével és lapátra, majd utcára került. 12% már elhatározta, hogy keres valakit maga mellé, de lusta elkezdeni a keresgélést. Természetesen az igényei, elvárásai jóval meghaladják képességeit és körülményeit. Nagyjából 8% folyamatosan keres partnert és karban is tartja magát, de ágról - ágra vándorol. Tartós kapcsolatra nem hajlandó, viszont vidáman éli megmaradt éveit :)"

Ez van!!!!

Ezt tapasztaltam, tapasztalom én is!

52N

2023. szept. 2. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!