Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törpe férfiként van lehetőségem a fiatal csinos lányoknál ?
Édes Istenem!
A Szigeten megkérdezett 10 lány alapján valahogy összetákolt cikket tényknek veszik egyesek.
És hány éves vagy? Mert az jön le nekem, hogy nem a fiatal lányokhoz hasonló korú. Nem biztos, hogy a magasság lesz a legnagyobb gond..
Miért ne lenne esélyed? 178 centi vagyok, most vagyok együtt az ötödik barátnőmmel, 1,5 éve tartó komoly kapcsolat. De a korábbiak is mind hosszúak voltak (1-4 év között). Igaz, én jóképű vagyok mellé, ahogy a 4-es írta, azzal lehet kompenzálni.
Azzal a részével viszont nem értek egyet, hogy csak alacsony, de jóképű férfiakat látni nővel, mert nagyon nem. Én sokkal több olyan esetet szoktam látni az utcán, hogy a nő sokkal csinosabb nőben, mint a férfi férfiban. Úgy látom, a kevésbé vonzó férfiak nehezebben engednek az elvárásukból a külsőt illetően, mint fordítva, de ez csak az én privát megfigyelésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!