Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintének lenni ismerkedéskor kellemetlen?
Nem rég taliztam egy sráccal, nem akarta a folytatást amivel szerintem nincs is semmi baj ,mert ezért randizik az ember.
De mikor rákérdezek ,őszinteség helyett megy a sumákolás, ebbe nők és férfiak is szerintem futnak bele gyakori alkalommal.
Konkrétan nem mondja meg ,hogy veled és ez és ez a bajom ,nem jöttél be mert... Hanem most nem, nincs kedvem, nem állok készen ,de te tökéletes vagy amúgy 😆
Értelmes lánynak gondolom magam , nyilván, ha írja ,hogy tökéletes vagyok ,de.. Azzal tudom ,hogy nem jöttem be ,de nem akar megbántani, miért sumákol?
Őszinte, miről beszélsz?
"most nem, nincs kedvem, nem állok készen ,de te tökéletes vagy amúgy"
Megfektetne, de kapcsolatban nem gondolkodik, laza szexpartner fajta viszonyt akar.
Nem rosszbol eskü, de mit nem lehet ezen megérteni?🤨
Persze, hogy lezárta, teljesen mást akartatok egymástól.
Szerintem korrektül megmondta mi a helyzet.
Ha nekem azt mondja, hogy jó csaj vagyok, de ismerkedni, kapcsolatban lenni nem akar, akkor tudom, hogy szexet akarna maximum.
Szerény véleményem szerint egyáltalán nem summákolt, csak te nem értetted meg őt.
Köszönöm.
Akkor ez lehet így vav
Mert sok esetben ő maga sem tudja megmondani miért nem jössz be neki, mivel ezek amolyan belső megérzések, illetve egyszerűen a lényed nem mozgatott meg benne semmit, amitől érdekessé váltál volna a számára. Bármennyire elcsépelt, de még a nincs meg a kémia a leginkább őszinte válasz.
Ha pedig rákényszeríted a másikat, hogy mondjon egy reális okot, akkor mondani fog valamit, csak hogy békén hagyd. De az nem a valódi ok lesz, mivel azt a legtöbb ember meg sem tudja fogalmazni. Legalábbis ott a helyszínen 2 mondatban.
de még a nincs meg a kémia a leginkább őszinte válasz"
Ezt szoktam én is,és így is van , ráadásul ha valaki nekem nagyon idegesítő akkor azért ezt nem mondom neki ,így hogy amúgy nagyon idegesítő vagy :)
De a nincsen kémia, nem téged kereslek ,az nem ugyanaz, hogyha most keresnék valakit ,akkor tökéletes lennél, de most mégsem, meg inkább nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!