Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amelyik nő a munkám során...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik nő a munkám során azután kezd érdeklődni, hogy tudok e magánszférába dolgozni annak fontos a pénz az anyagiak?

Figyelt kérdés
Szakmám olyan hogy inkább állami szférában tudok elhelyezkedni és akkor mondom a szakmámat hogy hol dolgozom akkor vannak olyan nők akik mindjárt kérdezik hogy esetleg versenyszférában nem tudnék ezzel a szakmával dolgozni
2023. aug. 20. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem is az, csak tudják az emberek, hogy az állami munkahelyek általában sokkal szarabbak, mint versenyszférában vagy saját vállalkozásban dolgozni.Mind anyagiak, megbecsültség és munkakörnyezet terén.

Nyilván itt nem az államtitkárokra kell gondolni, hanem egy átlag munkavállalóra.

Pl. szerintem általánosságban egy orvosnak, ápolónak, tanárnak, villanyszerelőnek, informatikusnak is jobb magánban dolgozni, mint egy állami fenntartású helyen.

2023. aug. 20. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Segítek, minden nőnek és férfinak egyaránt fontos a pénz!
2023. aug. 20. 13:07
 3/6 A kérdező kommentje:
2. Nyilván mindenkinek fontos valamilyen szinten, én arra gondolok hogy nem jönne össze mondjuk csóróval
2023. aug. 20. 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom nekem inkabb az lenne a fontos hogy legyen ram ideje es ne azt hallgassam hogy egy nyomirult randira is nehezen jön mert dolgozik.
2023. aug. 20. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:
60%

Ne haragudj, de a kérdésed arról szólt, hogy: "annak fontos a pénz az anyagiak?" - itt meg ezt írod, "én arra gondolok hogy nem jönne össze mondjuk csóróval"

Ez két külön dolog.

Valószínűleg azért érdeklődik, hogy vajon nincs benned elég belátás, jobb lehetőségekre való törekvés ahhoz, hogy a versenyszférában dolgozz? Túl kényelmes, lusta vagy a váltáshoz, vagy nem vagy elég okos? Vagy más oka van? A kérdésre az is lehet elméletileg a válasz, hogy "nem, nem tudsz". De valószínűleg az indok sokatmondó...

Teljesen érthető, logikus, hogy ha ti még nem ismeritek egymást, nincs köztetek érzelmi viszony, amikor választhat hogy kivel akar ismerkedni, ugyan miért a csóró pasit választaná. Tegyük fel, nem tiniről van szó, ő is megcsinálta az életét, és igénye van a hasonló életkörülményekre, amihez hozzászokott és amit magának is megteremt.

Én is dolgoztam állami tulajdonú cégben, tapasztalható volt, hogy gagyi volt, szintekkel lejjebb volt a jelenlegi szakmám, munkahelyemhez képest, én megdolgoztam a váltásért, amit azóta is imádok, szóval az nem tetszene, ha valaki csak azért van állami környezetben, mert hasonlót nem lépne meg. Ha más oka van, azt meg szépen elmondhatja...

Röviden: igen, fontos a pénz, az élethez, előrejutáshoz való hozzáállás.

2023. aug. 20. 13:30
 6/6 anonim ***** válasza:

"Nyilván mindenkinek fontos valamilyen szinten, én arra gondolok hogy nem jönne össze mondjuk csóróval"

Én sem jönnék össze csóróval. Van saját lakásom, dolgozom, egy forintot nem kell rám költeni, de nem jövök össze csóróval.

2023. aug. 20. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!