Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így ezzel, hogy ismerkedés elején sose konkrétumok, hanem mindig megérzések alapján ábrándul ki? (és utólag be is igazolódik)
Úgy vettem észre a környezetemben, hogy manapság a kapcsolatok átlag időtartama olyan 2-5 év, na most nálam ugyanez inkább hetekben mérhető.
Egyébként sok lánynak bejövök, 30 elmúltam, van saját lakásom,jó állásom,egzisztenciám, barátaim, sokat utazgatok, szóval nem mondhatnám, hogy ne lennének lehetőségeim. Elvárásaim pedig konkrétan nincsenek, csak simán a megérzéseimre hallgatok.
Viszont úgy tűnik, ez épp elég. Az esetek többségében általában már az első találkozó néhány másodpercében eldől, hogy egyáltalán nem passzol hozzám a lány, lehet nagyon értelmes szimpatikus, de ha jön egy ilyen megérzés a randi után elköszönök tőle.
Aztán vannak akikkel ugyan megvan a szikra, de néhány találka után jön egy érzés, hogy én ezt nem akarom. És az a helyzet ,hogy még sosem bántam meg, az ilyen megérzések után utólag szinte mindig kiderült, h tényleg nagyon nem passzoltunk volna, csak az adott pillanatban általában nem tudom konkrétan megmagyarázni mi a baj, csak éreztem,h valami nem stimmel.
Most amúgy azt vettem észre, hogy a barátaim ugyanezeken mennek át, csak náluk nem néhány hét, hanem néhány évig tart, mert náluk nincsenek ilyen megérzések, vagy legalábbis nem hallgatnak rá, hanem racionális szempontok alapján alakítanak ki kapcsolatokat.
Valóban, azért pár mp alapján igencsak elhamarkodott dolog lenne ítéletet hozni 😀
De végülis, a Te életed, Te tudod.
Én is elég intuitív ember vagyok, de azért azt is mindig számításba veszem, hogy a másiknak lehet épp rossz napja volt, amiatt kevésbé mosolygós például.
Na mindegy, csináld úgy, ahogy eddig, majd jön valaki, akinél érzed, hogy minden klappol 😊
Hidd el, vannak olyan emberek, akiknél elég pár másodperc, aztán ha mondjuk egy baráti társaságon belül ismerem meg,akikkel rendszeresen találkozom, akkor később úgyis látom,h hát igen jó volt a megérzésem.
Direkt ismerkedésnél meg nyilván azért pár üzenetváltás megelőzi a dolgot, de élőben sokaknál ott is elég pár másodperc, persze aztán nem hagyom egyből faképnél, ha már randizni hívtam megiszunk egy kávét vagy valami és van,hogy kiderül,hogy amúgy nem egy rossz fej valaki, de továbbra se szoktam azt érezni,hogy vele akarnék bármit is. Ha valaki így nekem megmondja az elején ,hogy részéről nem ,én csak örülök neki, hogy tart annyira, hogy fölöslegesen nem akarja rabolni az időmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!