Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez minden gyk-s...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez minden gyk-s ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
A lányok többsége egy bizonyos mennyiségű beszélgetés után képet kérnek a testemről/rólam, de miután küldök nekik vagy nem írnak vissza, vagy ők cserébe nem küldenek képet. Most arra tudok gondolni, hogy kamuprofilokrol írkálnak, vagy nem jövök be nekik. Mért nem lehet normálisan lezárni egy beszélgetést, higy bocsi nem vagy az esetem, vagy bármi. Itt ismerkedni kb lehetetlen, pedig sokan egy sportos, izmos jo kiállású férfinak tartanak. Mondjuk itt a lányok könnyen elveszik az ember önbizalmát.
2023. aug. 19. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

Nem jössz be nekik és úgyis a külső számít a végén.

Azt meg ne várd "felnőtt" nőktől, hogy normálisan zárjanak le egy ilyen beszélgetést. Jellemzően még gyerekek belül, nem szeretnek semmiért felelősséget vállalni.

Viszont, azt nem mondanám, hogy nincs kivétel és nem lehet itt ismerkedni. Volt már innen komoly kapcsolatom és 1-2 lazább is.

2023. aug. 19. 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem jössz be nekik. Az ismerkedés arról szól hogy olyasvalakivel történjen aki tetszik nekünk.
2023. aug. 19. 14:04
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Ez a pasiknál is megvan, nyugi. A legtöbben meg azért nem írnak már semmit, mert az elődeid bizony nem tudták felemelt fejjel fogadni az őszinteséget. Nem kockázatnak a továbbiakban.
2023. aug. 19. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

Nő vagyok, képet sem küldök, megírom, hogy kövér vagyok. Akkor jön a mosoly, hogy jaj dehogy. Megmondom a legnehezebben mért méreteimet, és nincs válasz.

De jól gondolod, valszeg csúnya vagy. Mazochista vagy, hogy ezt neked ki kell fejteni?

2023. aug. 19. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
#4: Mik azok a méretek?
2023. aug. 19. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
Megfogtad a lényeget.
2023. aug. 19. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Nincsen tapasztalatom innen nővel. De lehet hogy csak tényleg nem jössz be nekik ilyen egyszerű.

Ezt el kell fogadni túl kínálta van férfiból és mindig van egy jobb.

Addig amíg nem fordul az arány a nőknél van minden ász csak addig a mi fiatalságunk el szál xd. (Az övék is és általában egy férfi úgy öregszik mint egy jó bor vagy wiskey.)

2023. aug. 20. 00:07
 8/8 anonim ***** válasza:

A gyks ismerkedés pont ilyen

Első számú szabály: mindig a nő kezdeményez, ha férfi teszi nincs válasz

Kettes számú szabály: ne húzd el az beszélgetést/levelezést és térjetek rá minnél elöbb a képcserére. Pár levélváltás után

Hármas számú szabály: ne élld bele magadat a szituba.

Férfiként például ha nem vagy chad, akkor minimális az esélyed egy randira is, függetlenül attól hogy milyen jól haladt a beszélgetés. Az is esélyes szitu hogy a csaj nem jön be sehogy sem, szóval kevés az esély a kölcsönös külső szimpátiára.

Ha nem jön be valaki részéről szinte mindig ghostingol. Engem mondjuk nem mert a kommunikációm írásban elég jó, de sovány vigasz volt elérni hogy kapjak egy elutasító levelet.

Tovább sosem jutottam én sem

2023. szept. 19. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!