Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez minden gyk-s ismerkedésnél?
Nem jössz be nekik és úgyis a külső számít a végén.
Azt meg ne várd "felnőtt" nőktől, hogy normálisan zárjanak le egy ilyen beszélgetést. Jellemzően még gyerekek belül, nem szeretnek semmiért felelősséget vállalni.
Viszont, azt nem mondanám, hogy nincs kivétel és nem lehet itt ismerkedni. Volt már innen komoly kapcsolatom és 1-2 lazább is.
Nő vagyok, képet sem küldök, megírom, hogy kövér vagyok. Akkor jön a mosoly, hogy jaj dehogy. Megmondom a legnehezebben mért méreteimet, és nincs válasz.
De jól gondolod, valszeg csúnya vagy. Mazochista vagy, hogy ezt neked ki kell fejteni?
Nincsen tapasztalatom innen nővel. De lehet hogy csak tényleg nem jössz be nekik ilyen egyszerű.
Ezt el kell fogadni túl kínálta van férfiból és mindig van egy jobb.
Addig amíg nem fordul az arány a nőknél van minden ász csak addig a mi fiatalságunk el szál xd. (Az övék is és általában egy férfi úgy öregszik mint egy jó bor vagy wiskey.)
A gyks ismerkedés pont ilyen
Első számú szabály: mindig a nő kezdeményez, ha férfi teszi nincs válasz
Kettes számú szabály: ne húzd el az beszélgetést/levelezést és térjetek rá minnél elöbb a képcserére. Pár levélváltás után
Hármas számú szabály: ne élld bele magadat a szituba.
Férfiként például ha nem vagy chad, akkor minimális az esélyed egy randira is, függetlenül attól hogy milyen jól haladt a beszélgetés. Az is esélyes szitu hogy a csaj nem jön be sehogy sem, szóval kevés az esély a kölcsönös külső szimpátiára.
Ha nem jön be valaki részéről szinte mindig ghostingol. Engem mondjuk nem mert a kommunikációm írásban elég jó, de sovány vigasz volt elérni hogy kapjak egy elutasító levelet.
Tovább sosem jutottam én sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!