Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek túlsúlyos férfiként nőkkel ismerkedni?
Már 33 éves vagyok és soha nem utasított el senki. Mert önként nem is kezdeményeztem senkinél. Az életem során többeknek szimpatikus voltam és nyitottak felém. De mindenkit elkerültem utána mert féltem az interneten olvasottak alapján. Hogy túlsúlyos férfi lúzer a csinosabb nők szemében. És vagy csak belém akarnak rúgni egy hamis reménnyel vagy a pénzem akarnák lehúzni és kihasználni. De ha így marad minden akkor örökre egyedül maradok. Lenne lehetőségem összejönni egy barát csajjal. De félek hogy amúgy nem vagyok testileg jó neki. Szokott is bántani néha hogy lekene fogyni mert az izmos meg vékony fiúk az esetei.
Mielőtt jönne a támadás :
15 éve próbálok fogyni. Diétákkal, sporttal , edzéssel. Egy időszakban voltam normal sulyban felnőttként 78 kgal. És akkor is ismerkedtem egy lánnyal, aki megbántott hogy kövér vagyok úgy is. Aztán 135 kgra felhíztam a bántomban. Valószínűleg orvosi eset vagyok és valami kivizsgálatlan betegség is nehezíti a dolgom. Viszont az orvosokkal szemben is kialakult egy bizalmatlanság mert mikor 2x segítséget kertem a körzeti orvostól akkor vizsgálat nélkül elküldött azzal a címszóval hogy egyek kevesebbet.
Pedig valamit nem jól csinálsz.
Fogyás szempontjából egyetlen egy dolog számít. Kevesebb kalóriát kell bevinni, mint amennyit a szervezet felhasznál. Magasság/életkor/súlyból/aktivitásból van egy hozzávetőleges értéked, mondjuk 2400 kalória a súlytartásod.. innentől neked mindennap csak 1800-at szabad bevinni. Ezt csak úgy tudod megtenni, ha mindent lemérsz grammra pontosan és egészségesebben étkezel.
Szóval valamit elrontottál, rosszul csináltál, nem néztél utána, de nincs olyan hogy nem tudsz lefogyni. Ennyi.
Nekem volt egy eléggé túlsúlyos ismerősöm, aki elvitte előlem az egyik legszexibb lány ismerősömet, akit életemben ismertem. Nagyon kedves, intelligens, empatikus srácról van szó, tehát azt sem lehet mondani, hogy a rosszfiús, rámenős stílusa miatt jött be a lánynak. A lányt úgy képzeld el, mint egy latin szupermodellt.
Szóval szerintem nem csak a testsúlyon múlik.
Én hasonló vagyok csak 23/F érdemes lenne kivizsgáltatni, mert nekem 5 évembe került elfogadtatni egy orvossal hogy nem eszek sokat mozogtam stb aztán hupsz kiderült nem túl jó a májam mert van benne egy szerencsére nem aggresszív rák
De amikor ezt megtudtam elkezdtem utálni azokat akik képtelenek felfogni hogy igenis létezik olyan hogy valaki nem tud fogyni ahogy anorexiások se tudnak hízni, főleg ha az orvos nem megy el a minimálisig hogy kivizsgálja időben a problémát ha van-e
Csak a 2-es hülyesége ezt kihozta belőlem
Furcsa mód fogalmazod meg hogy egy mentális betegség miatt nem tud enni az "nem akar"
de köszönöm a lepontozást lemerem fogadni itt mindenki orvos és nem lehetnek fizikai vagy mentális okai valaki túlsúlyának amit nem old meg egy egyszerű "egyél kevesebbet" vagy "egyél többet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!