Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan lánnyal, aki 20 éves korára 10+ pasival feküdt már le?
Azért egy 20 évest nem kell annyira komoly felnőttnek tekinteni...
Mármint persze, felnőttek, felnőttebbek bőven mint a 16 évesek, deee azért olyan óriási komoly jövőt nem szabad még tervezni velük, hisz a legtöbben még mindig diákok, nincs élettapasztalatuk, függnek a szüleiktől stb...
Döntsd el mit akarsz, aztán hallgass az érzéseidre! Többre mész azzal, ha vele beszélsz, mint vadidegeneket kérdezget felületes dolgokról.
Ha például komoly kapcsolatot akarsz vele, akkor egy ilyen felszínes infóból, hogy kb. tíz pasival szűrte össze a levet eddig, nem fogjuk tudni megmondani, hogy Te is csak egy strigula leszel, vagy sem.
Én se értem miért várod egy 20 évestől, hogy összeköltözés... persze nem tudom, az ország melyik területén, milyen körülmények közt éltek, de hát abban az időben van szabadság, fiatalság.
Szerintem sem itt kellene írogatnod vadidegenekkel, meg velük csatározni. Hanem ismerd meg a csajt és ne pár paraméter alapján ítélkezz. Ha azt mondod "a viselkedése alapján" ez vagy az nem tetszik, na az a Jelenlegi Ő, és arra bármikor mondhatsz nemet... de szerintem ne kattogj ezen itt ennyit.
5
Hát amúgy nagyon nem mindegy, hogy a csaj mit akart.
Ha csak szexelgetett, szórakozott, élvezte az életet, akkor ok. Sok férfi ugyanezt teszi.
Ha viszont mind az 50 srácba beleszerelmesedett gyors egymásutánba, azok meg mind átverték, akkor vélhetően siralmasan ostoba nőről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!