Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy 35-40 éves férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 35-40 éves férfinak sose volt párkapcsolata, van értelme erőltetnie az ismerkedést?

Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 10:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Persze hogy èrdemes, igazi főnyeremèny egy tapasztalatok nèlküli, öregedő pasas.
2023. aug. 18. 13:31
 12/22 anonim ***** válasza:
32%

Honnan tudod hogy tapasztalatok nélküli?

A tapasztalat és az egyedüllét nincs összefüggésben egymással.

2023. aug. 18. 14:02
 13/22 anonim ***** válasza:
21%
Erőltetni sose érdemes, mert pont az nehezíti meg az egészet.
2023. aug. 18. 14:25
 14/22 anonim ***** válasza:
12%

Vegulis ti bojkottaltatok kollektive, ugyhogy lehet tapsolni 👋👋👋👋

39F incel

2023. aug. 18. 14:25
 15/22 anonim ***** válasza:
37%

Mindenki hibás, csak te nem, igaz?

Mondom, lehet szottyogni, a világot okolni, meg menni az incelekhez vállon veregetésért, de ettől megoldódott a probléma, vagy csak még depisebb lettél?

Megsúgom, egy párkapcsolathoz kell az önreflexió, reális önkép, empátia meg hogy elismerd ha hibázol.

Ez a ti fő problémátok, nem hogy kinek hány centi meg milyen szög az állkapcsa. Az állkapcsoddal nem fogsz semmilyen szociális problémát megoldani.

2023. aug. 18. 16:39
 16/22 anonim ***** válasza:
27%
Ha eddig nem jött össze, már kár erőltetni. Valószínűleg az ilyen férfi fel sem ismeri, mik azok a hibák, amik miatt nem volt még kapcsolata. Egyéjszakásokra vagy prostikra kell rárepülni, a párkapcsolat az ilyen tapasztalatlan, sokszor naiv férfiaknak életveszély, mert könnyen meg tudják szédíteni őket a pénzlehúzásra utazó nők.
2023. aug. 19. 10:33
 17/22 anonim ***** válasza:
82%

16, mért, szerinted ennek a csávónak van különösebben pénze, amit egy nő magától nem keresne meg? Nekem nem úgy tűnik.

Ha lenne neki, nem ide irogatna.

2023. aug. 20. 10:08
 18/22 anonim ***** válasza:
60%
Azért írogat ide boldog-boldogtalan, nő és férfi, mert magányosak, csalódottak és frusztráltak, ha még nem tűnt volna fel. A Gyakori nem éppen a boldog emberek gyűjtőhelye, bár van aki csak segítségnyújtási és tanulmányozási céllal van fent.
2023. aug. 20. 10:15
 19/22 anonim ***** válasza:
17%

Nem tom én röhögni járok ide, a párommal épp felolvassuk egymásnak a bizarr posztokat.

Én neki a gyakorit, ő nekem a redditet

2023. aug. 20. 10:26
 20/22 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem inkább szomorú hogy ennyi nyomorult ember van.
2023. aug. 20. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!