Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A blackpillben van az igazság? (kisregény)
Sziasztok! Én blackpilled vagyok, de nem incel. Ugyanis véletlenül jóképűnek és magasnak születtem és egyszerűen sikeres vagyok a nőknél nagyon könnyen, szinte akármit csinálok. És egyetértek az incelekkel szinte mindenben. Sokat szoktam incel fórumokat olvasni.
15. Olyan dolgokat mondtál, amik talán segíthetnek egyeseknek. Ha terápiára jársz, az nem gyógyítja meg a nőknek egy milliszekundum alatt nem tetsző csúnya arcodat vagy alacsonyságodat.
De a környezetmérnökből lett programozó is jó példa arra, hogy az intelligenciánk is részben genetikai, részben pedig gyerekkori neveltetésre visszavezethető eredetű, amik közül egyikre sincs ráhatásunk. Bizonyos intelligencia szint alatt nemhogy valaki programozni nem tud megtanulni, de rendszeresen az életét meghatározó jó irányba menő, felelős, értelmes döntéseket sem hozni. És ez nem az ő hibája, csak genetikailag alacsony intelligenciával született, amit aztán persze a neveltetése során sem pallérozott senki egyáltalán. És még rengeteg ilyen dolog van, nem csak a csajozásban (mint ahogy ez az utóbbi példa sem arról szólt) a blackpillben. Hogy egyszerűen több dolog volt, amire nem volt ráhatásunk, mint amire van. Aki jó vagy viszonylag jó csomagot kapott az élettől, a szüleitől, az örüljön neki és élvezze ki, de nem kell gaslightolni és bullyzni azokat, akik nem, hogy az az ő hibájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!