Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A blackpillben van az igazság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A blackpillben van az igazság? (kisregény)

Figyelt kérdés
Gondolkodtam és a redpill több zsebből vérzik. Ez a gyúrd ki magad, keress sok pénzt azt válogathatsz a nők közül sok helyen defektes. Ha ogre feje van valakinek hiába az izom, pénz? Hát ha a pénzéért lesz vele a model alkatú alaki akkor sem önmagáért fogja szeretni. Legyél sugardaddy? Remek, a sugardaddy fülét farkát behúzva él hogy néha kapjon egy kis binát. Ugye a "minőségi" nő (plasztik cica agyonsminkelve a redpillesek szerint) aki összejön az emberrel a pénzéért, vele fog családot alapítani? Megöregedni? Na ugye. Az önfejlesztés egy bizonyos szintig hasznos de úgy sem fogja megütni azt a szintet amivel az általa kiszemelt nőt megkaphatnám, és az emberek a genetikai adottságból származó vonzó archoz szeretnek pozitív tulajdonságokat párosítani, a magas emberek rendszerint magabiztosabbak az alacsonyabbaknál, több pénzt keresnek stb. És még sorolhatnám az örök igazságokat de kikopik az ujjam. Röviden az a lényeg hogy semmi nincs egyenlően elosztva és az esélyeink nagy részét a génjeink határozzák meg, mondom ezt úgy hogy átlagos ember vagyok.
2023. aug. 17. 22:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
43%

Sziasztok! Én blackpilled vagyok, de nem incel. Ugyanis véletlenül jóképűnek és magasnak születtem és egyszerűen sikeres vagyok a nőknél nagyon könnyen, szinte akármit csinálok. És egyetértek az incelekkel szinte mindenben. Sokat szoktam incel fórumokat olvasni.

15. Olyan dolgokat mondtál, amik talán segíthetnek egyeseknek. Ha terápiára jársz, az nem gyógyítja meg a nőknek egy milliszekundum alatt nem tetsző csúnya arcodat vagy alacsonyságodat.

De a környezetmérnökből lett programozó is jó példa arra, hogy az intelligenciánk is részben genetikai, részben pedig gyerekkori neveltetésre visszavezethető eredetű, amik közül egyikre sincs ráhatásunk. Bizonyos intelligencia szint alatt nemhogy valaki programozni nem tud megtanulni, de rendszeresen az életét meghatározó jó irányba menő, felelős, értelmes döntéseket sem hozni. És ez nem az ő hibája, csak genetikailag alacsony intelligenciával született, amit aztán persze a neveltetése során sem pallérozott senki egyáltalán. És még rengeteg ilyen dolog van, nem csak a csajozásban (mint ahogy ez az utóbbi példa sem arról szólt) a blackpillben. Hogy egyszerűen több dolog volt, amire nem volt ráhatásunk, mint amire van. Aki jó vagy viszonylag jó csomagot kapott az élettől, a szüleitől, az örüljön neki és élvezze ki, de nem kell gaslightolni és bullyzni azokat, akik nem, hogy az az ő hibájuk.

2023. aug. 23. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!