Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy külsőre és belsőre is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy külsőre és belsőre is vonzó férfi antiszociális, az előny vagy hátrány?

Figyelt kérdés

Jól néz ki, jó humora van, intelligens, jó munkája van, megértő de tud rosszfiú is lenni, sok minden van benne, amiért vonzó.

Mindemellett introvertált, antiszociális, azaz kevés társaságot igényel, nem jár bulizgatni, csak nagyon ritkán, és nem jár nőzni. Kevés emberrel tartja a kapcsolatot.

Ez előny, vagy hátrány?

2023. aug. 16. 22:10
A kérdező szavazást indított:
Előny, ha antiszociális, legalább egyedül lerabolom mindenki elől ezt a főnyereményt és nem osztozom rajta másokkal.
Hátrány. Inkább legyen sok jó társasága, és sok tapasztalat. Semmit nem ér a vonzósága, ha nem élt vele, hogy sok nőt megkaphatna.
13 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2023. aug. 16. 22:19
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Úgy tűnik, nem vagy tisztában az antiszociális szó jelentésével.
2023. aug. 16. 22:19
 3/12 anonim ***** válasza:

Még sose láttam tarsaságkerülő rosszfiút... Azok pont a nagy haveri körrel rendelkező qúrógépek. Az antiszociális meg a tarsaságkerülő, azt már jól írtad.

Amúgy mivel bennem is van jóadag antiszociális, így az jobban bejön.

Párom is az, bár ő jobban mint én. De inkább ez. Van 2-3 iskolai barátja 20+ éve, pont mint nekem, és egyikünknek se hiányzik egy rakás felszínes haver, meg a nagy pörgés. Annyi hogy én jobban igénylem a társaságot, de talán csak mert a gyerekek előtt sokáig emberek közt, emberekkel dolgoztam, ami most sokszor hiányzik.

2023. aug. 16. 22:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé ellentmondásos leírás...

Miben mutatkozik meg az, hogy rosszfiú?

2023. aug. 16. 22:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem igazán létezik ilyen.
2023. aug. 16. 23:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi... Nekem tetszene, de egy extrovertáltnak nem biztos. De nekem meg valószínűleg az nem tetszene, ami az extrovertáltnak igen.
2023. aug. 17. 00:31
 7/12 anonim ***** válasza:
asszociációs talán..
2023. aug. 17. 02:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Jah intro rossz fiu.. haha otthon magaban ordibal meg csapkodja az ajtot ? Xdd
2023. aug. 17. 04:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Aszociálisra gondolsz? Ha igen, számomra ez a "csomag" így maga a tökély ennyi alapján 😍 De a valóságban úgyis kibukna minimum, hogy valami miatt inkompatibilisek vagyunk, illetve én nem felelnék meg neki (sem, mint ahogy egyébként senki másnak sem).

Ha nem tévesen használtad az antiszociális kifejezést, akkor viszont hátrány, azonnali menekülésre késztetne.

2023. aug. 17. 05:52
 10/12 anonim ***** válasza:

9. Tévesen használta szerintem.. sokan nem használják helyesen. Az aszociális lesz az, csak az a rossz fiúval valahogy nem fér össze..

Mert aki csendes magába fordult az nem lehet rossz fiú.

2023. aug. 17. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!