Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Végre tetszek valakinek, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre tetszek valakinek, de nekem nem jön be az illető. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Azokhoz a férfiakhoz, akikhez vonzódom, sosem vonzódnak hozzám igazán (nagydumás, laza, vicces fiúk, én egy korlátolt, szabálykövető, szürke kisegér vagyok).

Most először próbálkozik nálam egy srác, akinek nem adtam semmi jelet, akit nem én jelöltem be, nem én kezdemenyeztem beszélgetést, hanem ő. A baj csak az, hogy sehogyan nem jön be, és úgy kell rávegyem magam arra, hogy beszélgessek vele. 3 napja beszélgetek vele, és kétszer is megkerdezi naponta, hogy hogy vagyok. Hiába kevesen érdeklődtek így irántam, kevés (szinte nulla) pozitív visszajelzést kapok érdek nélkül férfiaktól, akik nem rokonok, csaladtagok. Mégis taszít az egész lénye, nagyon nyomul, lánnyal neki se volt dolga, ahogy nekem fiúval, és ez nagyon érződik rajta. Elkezdte írni már most, hogy ő mennyit megtenne a barátnőjéért, ő nem olyan mint a többi, ha megtetszik neki egy lány, akkor nem tudná kihasználni. Amit el is hiszek neki. De továbbra se vonz semmilyen téren, pedig ő tudna szeretni.

2023. aug. 16. 16:32
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
55%

"Másrészt: mindig a nő választ, lehet, hogy nem kezdeményez, de kiválasztja a pasit, aki kezdeményzhet nála. Ha normális kapcsolatot akarsz, ehhez érdemes tartanod magad. 😉"

Tetszik, hogy ezzel a kapcsolat minősége 100%-osan a nőre van tolva.

2023. aug. 16. 18:16
 22/36 anonim ***** válasza:
40%
Marhára letojom, ha le leszek pontozva, de könyörgöm, mit írjon egy pasas akkor ha ez szerintetek gáz beszélgetés? Már bocs. Undorítóan alpáriak vagytok.
2023. aug. 16. 18:45
 23/36 anonim ***** válasza:
80%
Aki azt írja nekem, nem nélkül, hogy "micsi?", azzal találkozni akarok, hogy egy újságpapírral a kobakjára csapjak egyet.
2023. aug. 16. 18:49
 24/36 A kérdező kommentje:
Mert én mit írjak arra, hogyha naponta megkérdezi kétszer, hogy hogy vagy? Visszakérdezek, és semmi olyat nem ír, amiből elindulhatna egy normális beszélgetés, csak ezek a sablon (mizu, micsi, hogy vagy) meg tudálékos kérdések (mit vettél, merre jártál, miért, mit csináltál ott) vannak.
2023. aug. 16. 19:03
 25/36 anonim ***** válasza:
46%
Miért, most őszintén, ha már annyira beszélgetsz vele, akkor miért nem hozol fel témát? :)) Egyenjogúság van. Nem kötelessége a pasinak hogy mindig ő hozzon témát.
2023. aug. 16. 19:06
 26/36 A kérdező kommentje:
Ő akar velem beszélgetni, helló!
2023. aug. 16. 19:07
 27/36 anonim ***** válasza:
71%
Plussz a férfinak irányítani kell, a lány és élvezi ;)
2023. aug. 16. 19:08
 28/36 anonim ***** válasza:
96%

Nőként írom kérdező, azért te se vagy semmi. Pár szavas válaszokat adsz, látható hogy nem érdekel a srác, ebből egy nagy dumas se tudna jobb beszélgetést kihozni.

Azon kívül ha elmegyunk valakivel randizni alap hogy ránézünk. Pláne ha beszélgetünk.

Nyilván ettől függetlenül ne jöjj vele össze csak azért hogy legyen valaki, de akkor mond meg szerencsétlenek hogy figyi, ez nem fog működni és kész.

2023. aug. 16. 20:24
 29/36 A kérdező kommentje:

Mert mit kellene ezekre írnom? Mesélj! Egyszavas válaszok, hát mit kellene írjak egy kvázi idegennek? Hogy anyám elmesélte a munkahelyi problémáit, találkoztam a szomszéd Terike nénivel, akinek ödémás a lába, meg látszik kicsit hogy bepiált a vénlány. Ez nem egyszavas. De belekérdezne, hogy milyen munkahelyi probléma, mi volt? De úgy alapból semmi köze nincs hozzá. Ha pihenek, akkor pihenek, ha telefonozok, akkor telefonozok, hova ragozzam?

A "nagydumásokkal" elindul a beszélgetés, nem marad meg itt. De vele nem tudok ezeken kívül beszélgetni.

Randin meg nem voltam vele, ezt nem tudom honnan szedted.

2023. aug. 16. 20:47
 30/36 anonim ***** válasza:
58%

Mert neki mit kellene írnia te szerencsétlen? Mivel szórakoztassa őfelsegedet? Te írtad hogy találkoztatok!

Arra meg nem sikerült válaszolni hogy mi a lfszert nem mondod meg neki hogy nincs esélye ha ennyire zsigerből rühelled.

2023. aug. 16. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!