Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Végre tetszek valakinek, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre tetszek valakinek, de nekem nem jön be az illető. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Azokhoz a férfiakhoz, akikhez vonzódom, sosem vonzódnak hozzám igazán (nagydumás, laza, vicces fiúk, én egy korlátolt, szabálykövető, szürke kisegér vagyok).

Most először próbálkozik nálam egy srác, akinek nem adtam semmi jelet, akit nem én jelöltem be, nem én kezdemenyeztem beszélgetést, hanem ő. A baj csak az, hogy sehogyan nem jön be, és úgy kell rávegyem magam arra, hogy beszélgessek vele. 3 napja beszélgetek vele, és kétszer is megkerdezi naponta, hogy hogy vagyok. Hiába kevesen érdeklődtek így irántam, kevés (szinte nulla) pozitív visszajelzést kapok érdek nélkül férfiaktól, akik nem rokonok, csaladtagok. Mégis taszít az egész lénye, nagyon nyomul, lánnyal neki se volt dolga, ahogy nekem fiúval, és ez nagyon érződik rajta. Elkezdte írni már most, hogy ő mennyit megtenne a barátnőjéért, ő nem olyan mint a többi, ha megtetszik neki egy lány, akkor nem tudná kihasználni. Amit el is hiszek neki. De továbbra se vonz semmilyen téren, pedig ő tudna szeretni.

2023. aug. 16. 16:32
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
27%
Akkor hagyd és vegyél egy cicát. Sok cicát. Meg nézd a tévében az olcsó humoristákat, azok is naon menők!
2023. aug. 16. 16:34
 2/36 anonim ***** válasza:
74%

Hát pont olyan, mint te. Találkoztok élőben?

A taszít az egész lénye az eléggé gáz, semmise lesz így. De ha nem is ismered, adhatnál neki 1 db esélyt. Lehet, ha látja, hogy ez nem megy, ő sem fog nyyomulni többet.

2023. aug. 16. 16:35
 3/36 anonim ***** válasza:
66%
Engem már a leírás alapján taszít az egész lénye a fiúnak, elnézést de ez van
2023. aug. 16. 16:37
 4/36 anonim ***** válasza:
98%
Nem kell vele folytatni egyáltalán, búcsút önts neki azt jól van.
2023. aug. 16. 16:40
 5/36 anonim ***** válasza:
98%
Nekem sem szimpi valamiért. Aki ennyire bizonygatja, milyen jófiú, ott valami nincs rendben..
2023. aug. 16. 16:41
 6/36 A kérdező kommentje:

Találkoztunk egyszer élőben, rá se néztem, mert úgy sasolt állandóan. Egyszer ültünk majdnem egymással szemben, nézett, ránéztem, aztán elnéztem, hátha veszi a lapot, erre ugyanúgy nézett. Utána jelölt be mindenhol. Instán nem jelöltem vissza, az oldalam nyilvános, viszont alig van kint valami, az is régebbről. Nem követtem vissza, és vagy 2x eljátszotta, hogy véletlenül kikövetett, csak hogy kövessen vissza.

Csak egy beszélgetés:

- Jó reggelt

- Jó reggelt

- Mizu?

- Semmi veled?

- Nincs semmi. Anyuval voltunk vásárolni🤣

- Na az tök jó

- Micsi?

- filmet keresek

- Milyen filmet?

- horror, thriller

- És akad valami érdekes?

- Nem, még mindig keresgélek

- Az a baj, hogy én csak az akció filmeket szeretem🤣 szívesen mondanék egyet, de nem tudokxd Mi a terved mára? Eddig mi jót csináltál?

- Boltba voltam, most egy kis pihenés

- Milyen boltba voltál? Mit vettél?

🥲😒😬

2023. aug. 16. 16:47
 7/36 anonim ***** válasza:
85%
Úristen ez borzalmas. Nem vagyok nő, de ha az lennék, menekülnék azonnal ettől!!!
2023. aug. 16. 16:49
 8/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezt régebben én is csináltam, meg az unokatesóm is. Kb 15-16 éves koromig volt az, hogy mindenkinek azt bizonygattam, hogy én nem vagyok olyan lány, mint a többi, nem szexelek senkivel, nem csalok meg senkit. Ez igaz is volt, mind a mai napig tartom ezeket, de úgy gondoltam akkor, hogy a szép lányok miatt nem kellek a fiúknak, de a fiúk nem szeretik a könnyen kapható lányokat, de a szép lányok megcsaljak a fiúkat, mert qrvák, és én akkor is megmutatom, hogy nem vagyok az, és különleges vagyok, bezzeg a mai lányok... stb. Ezt a naplómba akkor nagyon jól levezettem, de akkor is gáz volt így utólag visszagondolva. Lehet nála is valami ilyen van, én nem tudom.
2023. aug. 16. 16:53
 9/36 anonim ***** válasza:
91%

Először is: ne hidd, hogy ha adsz esélyt egy lúzer pasinak, az majd hálás lesz és soha nem ver át. Az ilyenek tudnak meglepetéseket okozni.

Másrészt: mindig a nő választ, lehet, hogy nem kezdeményez, de kiválasztja a pasit, aki kezdeményzhet nála. Ha normális kapcsolatot akarsz, ehhez érdemes tartanod magad. 😉

2023. aug. 16. 16:53
 10/36 anonim ***** válasza:
82%
Elképesztö egy vesztes fiú, nem tudom mi a jó szó vagy élettelen, ez a típus nagyon lapos, és semmi férfias nincs bennük.
2023. aug. 16. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!