Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen nők?
Figyelt kérdés
Olyan nő aki kedves aranyos vékony csinos vonzó, lehet vele jókat beszélgetni és nem zavarja ha a férfi elvan kicsit hízva, apatestű és kormányablakban ügyintéző nettó 280.000 forintért valamint félénk visszafogott ez a férfi2023. aug. 13. 15:08
31/32 anonim válasza:
30: léteznek, szerencsére... és nemcsak abban a kategóriában, akinek azért kell az átlagos Juliska, mert ő maga Quasimodóhoz sem ér fel szépségben és átlag Julcsit a saját szintjének látja :D. Azért vannak férfiből, nőből is normálisak, meg akiknek reálisak az elvárásaik magukhoz képest bőven.
32/32 anonim válasza:
“De vannak olyan nők akik csalódtak az ilyen sportos gazdag férfiakban és ezért vágynak ilyen férfiakra mint én vagyok“
Én pont hogy azt tanultam meg, hogy soha az életben többet ne higgyem el azt a maszlagot, hogy a torz külső érzékeny belsőt takar, mert párkapcsolati bántalmazás áldozata leszek.
Az általad leírt fiatal lány vagyok, de engem eddig egyedül a sportos, szexi, két diplomás és jól kereső barátom tudott boldoggá tenni. És ezt a törődésével érte el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!