Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen nők?
Valahol Gilgit-Baltisztan legsotetebb bugyraiban leteznek. Ott sikk az allami allas, mert csak a kozszferaban dolgozoknak jar allami nyugdij, a maganszferaban dolgozoknak egyeni szamlas nyugdijmegtakaritasuk van. A kecskepasztoroknak meg az sem, azoknak a gyerek a nyugdij.
A hitelfelvetel is konnyebb az allami foglalkoztatottaknak, sokszor meg szolgalati lakast es autot is kapnak.
39F incel
"Miért, te mi vagy? Mit nyújtasz?
Figyelmet, gondviselést, odafigyelést, törődést,..... Igen alap dolgok lennének de sajnos nem azok ez sok nőtől hallom"
Ó. Hát, figyelj. Ezeket én is nyújtom. Mellé 280.000 felett keresek, fejlesztem magam, hogy még több legyen. Kondizok. Nem vagyok félénk. Miért ne engem válasszanak helyetted?
"olyan nők akik csalódtak az ilyen sportos gazdag férfiakban"
Nem, max. egy konkrét férfiben.
És még a nők igényei magasak.
Amúgy elég ostoba vagy kérdező.
Mit gondolsz?
Szép sportos lányok/nők akik jó társaság is, ez a legtöbb férfi álma, mondjuk úgy hogy a kereslet a legrosszabb indulattal is 7 férfi a 10 ből.
A kinálat pedig jóval szükösebb, tehát ebből következöen ezek a nők tudnak válogatni, és te igénytelen lévén minden téren hamar ki fogsz esni a látókörükböl, de mondjuk az elhizott magdika szivesen megismerne
Engem ebből csak a munkád jellege (nem a fizud) zavar. Azaz volt már, hogy megőrültem egy ducibb srácért, a pénz nem kizáró ok, viszont a fejlődés hiánya igen. Kicsit a félénkség is, bár volt már félénk srác, aki tetszett, igaz később megváltozott.
Boldog párkapcsolatban élek 20 éves korom óta egy vékony/sportos, belevaló sráccal, aki 20-22 évesen is ennyit keresett egyetem mellett.
Azért nem minden sportos, gazdag férfi egy gennyláda, akármennyire finom dolog magad ebben a hitben ringatni. Aki meg csalódik egyben, az valószínűleg továbbra is abban a körben keresgél, vagy mondjuk csak egy dologról mond le, nem az összesről.
Te is dolgozhatnál magadon, hogy ne a top cicára vágyj, hanem a hozzád hasonlóan kedves, aranyos, de mondjuk duci, lenőtt hajfestésű Jolikára. Na?
Kerdezo nincs azzal baj ha ilyen nore vagysz csak szedd ossze magad, fejlodj edz, epitsd ki az egzisztenciadat, tortess elore, es akkor lehet jogos elvaras ez. Persze nem ismerlek, ha alacsony vagy es nem jokepu, azon nem birsz valtoztatni sajnos az nem a te hibad akkor adj lejjebb az igenyeid.
De hidd el nem minden a vekony alkat es sportos kinezet. En ezt tapasztalatbol mondom, ha ez teged megnyugtat az atlagos nokkel a legjobb a szex. Voltam mar tipikus fullos novel es nem vele volt a legjobb. Amugy meg az is tapasztalat hogy ezek hisztiznek mindig mindenert, kozos programot nem lehet veluk tervezni akar egy kirandulast, mert "jajj istenem fazok nem birok rendesen furdeni" kenyesek iszonyat mod, folyamatos egotuning kell nekik( hiaba neznek ki jobban az atlagnal), a masik kategoria meg nagykepu mert epp jol nez ki, de ha jon egy megszebb akkor kopkod es irigykedik.
Olyan not keress aki megfog ne azt nezd kit lehet a kirakatba mutogatni mer az nem minden.
Ilyesmi vagyok, bár a kedves, aranyos, csinos elég relatív fogalmak.
7 éve vagyok együtt a közepes (nem kifejezetten izmos) testalkatú, 175 centi magas, nagyon sármos, jóképű, intelligens, kulturális-oktatási területen nettó 300 körül kereső párommal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!