Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehetne ismerkedni nőként,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne ismerkedni nőként, ahova nyugodtan el tudnék menni egyedül is és nem internetes társkeresés?

Figyelt kérdés

2023. aug. 13. 09:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%

Én tényleg gyáva vagyok.

Rettegek az elutasitastol, ezert sose próbálkoztam senkinél se. Így is voltak barátnőim, de ha belegondolok sose én választottam, talán jobb is így.

Egyébként nem értem, hogy miért nem a nő lép.

Valószínűleg ők kevesebb nemet kapnának, sokkal könnyebb lenne minden.

Meg akkor a férfi valamennyire érezheti, hogy kell a nőnek.

2023. aug. 13. 11:43
 12/22 anonim ***** válasza:
10# valakinek ez probléma, nekem nem.
2023. aug. 13. 11:45
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

1#

Te hogy ismerkedsz pl strandon?

2023. aug. 13. 12:01
 14/22 anonim ***** válasza:
29%
Megfeszített fenékkel és mellizmokkal járkálok, ez általában elég, hogy felkeltsem a nőstények érdeklődését. 48F
2023. aug. 13. 12:03
 15/22 anonim ***** válasza:
13# konkrétan nem azért megyek, de nyitott vagyok az ismerkedésre. Sokan járnak egyedül!
2023. aug. 13. 12:08
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

14#🤣🤣🤣

Az én érdeklődésem pont nem keltenéd fel!

Örülök hogy a nöstényeknek te jó vagy, így nem boltok beléd ha esetleg fel vagy öltözve

2023. aug. 13. 12:09
 17/22 anonim ***** válasza:
54%

15#

Helyes!

Bárhol lehet ismerkedni, csak nyitott szemmel kell járni, és nyitottnak lenni az ismerkedésre

2023. aug. 13. 12:13
 18/22 anonim ***** válasza:

Parkba kutyával.

Bárhol lehet ismerkedős szituáció, de azzal, hogy egyedül mész, ezt szerencsére többnyire nem provokálod ki.

Legegyszerűbb szerintem barátokon keresztül ismerkedni, de bárhova mehetsz egyedül, utazni, fesztiválozni, tanfolyamra, hobbikra stb. Ezeken a helyeken mind lehet ismerkedni, persze nyitottnak kell lenned, meg elég szerencsésnek ahhoz, hogy összefuss egy potenciális jelölttel.

2023. aug. 13. 17:20
 19/22 anonim ***** válasza:
50%

Nagyin nehéz most az ismerkedés az biztos, de a strandhoz különösen nagy szerencse kell.

Ott csak akkor lesz sikered, ha 10 pontos tested van.

Nőként is, férfiként is.

A strandon hamar kiderül, hogy ki a dinnyetolvaj.

Melyik férfi nyelt le egészben egy 6 kilós dinnyét.

Vagy pl melyik nőnek van akkora feneke, mint vidéken az ólajtó.

Fürdőruciba nem lehet sumákolni semmit.

Az mindent megmutat, már 5 kiló fölösleget is.

2023. aug. 15. 01:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Melyik város?
2023. aug. 15. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!