Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne ismerkedni nőként, ahova nyugodtan el tudnék menni egyedül is és nem internetes társkeresés?
Én tényleg gyáva vagyok.
Rettegek az elutasitastol, ezert sose próbálkoztam senkinél se. Így is voltak barátnőim, de ha belegondolok sose én választottam, talán jobb is így.
Egyébként nem értem, hogy miért nem a nő lép.
Valószínűleg ők kevesebb nemet kapnának, sokkal könnyebb lenne minden.
Meg akkor a férfi valamennyire érezheti, hogy kell a nőnek.
1#
Te hogy ismerkedsz pl strandon?
14#🤣🤣🤣
Az én érdeklődésem pont nem keltenéd fel!
Örülök hogy a nöstényeknek te jó vagy, így nem boltok beléd ha esetleg fel vagy öltözve
15#
Helyes!
Bárhol lehet ismerkedni, csak nyitott szemmel kell járni, és nyitottnak lenni az ismerkedésre
Parkba kutyával.
Bárhol lehet ismerkedős szituáció, de azzal, hogy egyedül mész, ezt szerencsére többnyire nem provokálod ki.
Legegyszerűbb szerintem barátokon keresztül ismerkedni, de bárhova mehetsz egyedül, utazni, fesztiválozni, tanfolyamra, hobbikra stb. Ezeken a helyeken mind lehet ismerkedni, persze nyitottnak kell lenned, meg elég szerencsésnek ahhoz, hogy összefuss egy potenciális jelölttel.
Nagyin nehéz most az ismerkedés az biztos, de a strandhoz különösen nagy szerencse kell.
Ott csak akkor lesz sikered, ha 10 pontos tested van.
Nőként is, férfiként is.
A strandon hamar kiderül, hogy ki a dinnyetolvaj.
Melyik férfi nyelt le egészben egy 6 kilós dinnyét.
Vagy pl melyik nőnek van akkora feneke, mint vidéken az ólajtó.
Fürdőruciba nem lehet sumákolni semmit.
Az mindent megmutat, már 5 kiló fölösleget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!