Hol tudok interneten ismerkedni, nem társkeresés végett?
Figyelt kérdés
Beszélgetőtársakat keresek, akivel bármiről tudnék társalogni. Sajnos ahol lakom ezt nem tudom élőben megtenni, pedig szívesen fejleszteném a szociális készségemet.
18/F
#beszélgetés #ismerkedés #oldal #barátkozás #társalgás #internetes oldal #diskurzus #szociális készség #AnoTalk
2019. júl. 1. 17:19
1/6 anonim válasza:
Úgy érted csetelni? Hány évessel akarsz?
3/6 anonim válasza:
Esetleg instagram ibff kereső oldal vagy anotalk bár ott kevés esélye van hogy normális emberekkel talalkozz ...de ha gondolod nekem is írhatsz 😊
5/6 anonim válasza:
Velem is dumálhatsz ha nem tartasz túl fiatalnak. 14F
6/6 anonim válasza:
Hát, lehet furán néztek rám, de én regeltem viccből a teveclubra újra, és 3-4 emberrel simán levelezek, normális hangnemben. Szerintem az is jó ismerkedős oldal:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!