Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Elárulnátok hogy mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Elárulnátok hogy mégis mi bajotok van az egyedülálló apákkal?

Figyelt kérdés

Ennél a kérdésnél kivétel nélkül azt írták, hogy egyedülálló apa nem kell nekik:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2023. aug. 12. 22:25
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
99%

Ugyanaz ami sokaknak az egyedülálló anyákkal.

Teljesen normális, ha valakinek nem gyerekes ember kell. A te célközönséged azok, akiknek ez nem gond. Felesleges ezen fennakadni.

2023. aug. 12. 22:27
 2/32 anonim ***** válasza:
84%

Ennyi gyerekkel tuti nem vagy 2 nőtől!

Amúgy több pasi fröcsög itt, hogy gyerekes nő nem kell meg amelyik nőnek gyereke van az használt vagy nem talál normális pasit.

Nekem egy lányom van, normális gyerektelen párt is találtam. Nem kéne olyan pasi akinek 1 gyereknél több van.

2023. aug. 12. 22:30
 3/32 anonim ***** válasza:
19%

Igazuk van. Nekem sem kell gyerekes nő.

Azt kéne látni, hogy mindenki vállalja a következményeket, amilyen döntéseket hoz! Akár férfi, akár nő, ha már van gyereket mástól, onnantól véged! Senkit nem érdekel, jó vagy-e, csak éppen rosszul sikerült. Mindig kapcsolatban leszel az exeddel, mert a gyereket ide-oda dobáljátok.

Van egy módszer, amit kevesen alkalmaznak: ne a gyerek költözzön, hanem maradnak ugyanott, és a szülők váltakoznak a házban/lakásban. Ha ezt megtennék, kevesebb sérült gyerek lenne, és nem arról szólna a beszélgetés az exszel, hogy ki mikor hol veszi át a kölyköt, hanem adott lenne, hogy mindig ugyanoda megy mindkettő, csak máskor, és konkrétan felügyeletváltás van.

De mindenki megérdemli, akár nő, akár férfi, aki elváltként újra ismerkedik, egyétek meg, amit főztetek, megérdemlitek!!!!

2023. aug. 12. 22:37
 4/32 anonim ***** válasza:
95%
Az hogy nem kell gyerek. Saját sem, nem hogy másé. Remélem ez tisztázza a kérdést👍
2023. aug. 12. 22:47
 5/32 anonim ***** válasza:
91%
Ha férfinek se kell gyerekes nő, akkor nekem minek kéne gyerekes férfi
2023. aug. 12. 22:47
 6/32 anonim ***** válasza:
85%
Az, hogy gyerekük van
2023. aug. 12. 22:55
 7/32 anonim ***** válasza:
85%

Hogy gyerekük van!

Szivesen! 😇

2023. aug. 12. 22:55
 8/32 anonim ***** válasza:
18%
Mondjuk a gyerekkel rendelkező nők többsége is csak a könnyű becserkészés és az ingyen dugásért kell a pasiknak... egy kis időre, aztán csáááá. Mondjuk arra a célra pont jók. A gyerekeiket meg tartassák el azokkal, akik annyira h*lyék hogy másik pasi alomját fizetik. Agyrém.
2023. aug. 12. 23:02
 9/32 anonim ***** válasza:
90%

Elég sok ilyen kérdés volt már, nem tudod használni a keresőt?

Tudom, hogy igazságtalan az élet, ez van. Attól még lehet kedves és odaadó egy férfi, ha van gyereke, de egyedülálló, gyermektelen nőként én sem vállaltam volna.

Ha jó apa, akkor első helyen a gyermek fog állni, én csak második helyen. Ha rossz apa, akkor meg én mégis mit várhatok tőle a jövőben.

Mindig kapcsolatban lesz az exével, aki majd uszít ellenem. Anyagilag sem mindegy, hogy az előző családját kell finanszírozni.

2023. aug. 12. 23:12
 10/32 anonim ***** válasza:
64%
Kétféle élet van: a gyerek előtti és a gyerek utáni. Ezt valaki vagy megérti, vagy éreztetik vele.
2023. aug. 12. 23:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!