Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Kipróbáltátok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Kipróbáltátok már Pély Barna társkeresési módszerét?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=t2sfdjgswNQ

A lényeg az, hogy gazdagnak adjátok ki magatokat és megszerzitek a nőt egy pásztorórára.

2023. aug. 12. 20:58
A kérdező szavazást indított:
Már próbáltam és bejött.
Már próbáltam, de nem jött be.
Még nem próbáltam, de ki fogom próbálni.
Nem próbáltam és nem is fogom kipróbálni.
Gazdag vagyok, nem kell kamuznom.
12 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Annyira nevetek néha amerikai filmeken, amikor úgy látják közép-európát, hogy ide most jön be a Miami Vice, de ilyenkor látom, hogy nem tévednek. Vagy korombeli lúzerek vannak leragadva a múltban.
2023. aug. 12. 21:03
 2/13 anonim ***** válasza:
46%

"Pély Barna társkeresési módszere"

Nem akarok pasikat felszedni.

39 f incel

2023. aug. 12. 21:33
 3/13 anonim ***** válasza:
13%

Mióta léteznek hitelek, személyi kölcsönök és el lehet adósodni, azóta egyre nagyobb társadalmi rétegek felé nyílt meg annak a lehetősége, hogy költséges hobbikat űzzenek, mint sárkányrepülőzés, vadászat, hegymászás, búvárkodás vagy éppen (anyagi, egzisztenciális) szintjük fölötti (vagy önmagukat sokra tartó aranyásó, de emberileg hulladék) nők felszedése.

Az egyik (liberális) világnézet szerint amíg nem bánt vele senkit, addig mindenki azt csinál, amit akar, önmagának okoz anyagi csődöt. Illetve minden és mindenki annyit ér, amennyit adnak érte.

A másik (kollektivistább, társadalmat egészében vizsgáló) világnézet szerint pedig az emberiség megérett a pusztulásra. Kevésbé drasztikus és cinikus megfogalmazásban: a normálisabb gazdag ember inkább arra költi a felesleges pénzét, hogy a sok pénzéhes nő között megtalálja azt, akinek nincsenek hátsó szándékai és néhányan akár magánnyomozóra se sajnálják a pénzt, hogy a leendő feleségük "tiszta" legyen. A kevésbé normális szeret a tűzzel játszani, de van mit égetni. A probléma akkor van, amikor aki nem engedhetné meg magának is ezt próbálja meg másolni. Főleg, ha még panaszkodik is utána.

Elhiszem, hogy nem veszik elég komolyan a férfi önértékelési zavart a mentálhigiénés szakemberek, de ez már egyre nagyobb kórképpé kezd válni, hogy olyan férfiak is pénzzel akarnak kompenzálni, akik még életükben nem találkoztak nemhogy aranyásó nővel, de úgy nővel sem igazán.

És bár nem tartom sokra azokat a nőket, akik úgy gondolják, hogy ők a biológiai nemük miatt értékesebbek a másik nemnél és ezért anyagi kompenzáció jár nekik az értéktelenebb nem irányából, de amikor az utolsó közmunkás is pénzzel próbálja meg kompenzálni saját ilyen-olyan hiányosságait, akkor ne csodálkozzunk, hogy amikor egy népszerűbb fiatal lányt annyi inger ér, akkor az lesz az egyik fő szűrőfeltétel, hogy milyen a srác anyagi helyzete/mennyit költ rá.

Főleg, ha esetleg már apucit sem ismerte vagy hétvégi apuka volt vagy sokat dolgozott és pénzzel kompenzált, esetleg anyucitól (aki egyedül nevelte őt) is ezt látta mintának, példának.

Éppen elég probléma, hogy a gazdagok előnyben vannak az anyagi helyzetük miatt az élet rengeteg területén, beleértve a csajozást és párkapcsolatot.

De egyrészt gazdagból viszonylag kevés van, másrészt aki önerőből lett az, az általában megtanulta értékelni amit elért, sokkal jobban annál, minthogy forintot nem érő nőkre költse. Ha ilyen vágya van, akkor arra ott vannak a fizetős lányok.

Szóval akinek könnyen jött és könnyen megy, vagy beleszületett, abból még kevesebb van.

Ellenben olyan vadbarmokból, akik megkapják egy hónapban egyszer a párszázezer Ft értékű fizetésüket és/vagy tudnak személyi kölcsönt felvenni, esetleg örökölnek vagy eladnak valami nagyobb értéktárgyukat és kirúgnak a hámból, olyanból nagyságrendekkel több.

És ők már egy olyan társadalomformáló erő, akik választásokat tudnak eldönteni, politikusokat megbuktatni és.... és standardet is felállítani, miszerint a férfi az ilyen alázatos csicska, aki mindenét felkínálja a hölgyek számára.

Egyesek röhögnek a régi lovagiassági értékeken, de az akkori lovagok férfias férfiak voltak (és az akkori hölgyek is hölgyek), nem ilyen csicska pondrók, akik minél inkább kiteszi egy nő mindenét és minél ribisebb, annál inkább puncsolnak nekik, annál inkább meghívják erre-arra, nem számít, hogy ők éhenhalnak, hogy a saját anyjukat húzzák le, hogy legyen mit enniük meg legyen hol lakniuk. A lényeg, hogy péntek, szombat este kirúgjanak a hámból, megmutathassák, hogy ők bizony ki tudják azt is fizetni.

Ha tényleg annyi millió közeli összeget kereső IT-s arc lenne, amennyi annak hazudja magát, akkor nemhogy hiány lenne informatikusból, de informatikus nagyhatalom lennénk magunk mögé utasítva Kínát meg Indiát együttvéve.

Ugyanez igaz a KATA-s szakmunkásokra (akkor nem kéne hónapokat várni a szakira, hanem egymást licitálnák lejjebb, hogy ők kapják a melót) illetve a külföldön dolgozókra (akkor már rég negatív előjelű lenne a népszámlálás).

De a szent cél érdekében mindent, főleg ha már előre eltervezetten csak egy éjszakára kell a nő.

Aztán lehet azon is csodálkozni, amikor a migránssal jön össze a nő. Mert ha neki vannak biológiai szükségletei és éppen valami okból ő is csak azt akar és semmi többet (és nőként ezt cikibb bevallani anélkül, hogy ribinek bélyegezzék), akkor már inkább a sok pocakos vigyorgó öntelt tróger helyett választ egy olyat, aki tetszik is neki és nem lesz kínos reggel az ébredés, vagy nem kell még másnap kijózanodva sem úgy tenni, mintha elhinné a kamudumát, hogy ne sértse meg őnagysága férfihiúságát.

2023. aug. 12. 21:57
 4/13 A kérdező kommentje:
#3: Elég azt mondani, hogy senior java developer az ember. Nem kell hegyet mászni, meg ilyesmiket.
2023. aug. 12. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Így megy ez, a nők is tudják, mégis bele mennek. Aztán jön a pofára esés, szemét a férfi. Ki merem jelenteni, hogy a férfiak 80-80%-a a p*na miatt, inkább úgy fogalmazok hogy KIZÁRÓLAG a p*na miatt játssza el a szerepet.

A nők meg akkora lúzerek, hogy érzik hogy valami nem stimmel, de akár évekig is naponta szétteszik a lábukat.

Hmmm, nekik is jó a szex. Az a baj hogy az idő husssss, tova száll. Az a 10 év fiatal és szabd korszak elrepül, majd jön a tragikus felismerés: elkezdek öregedni. :D Röhögni való lesz ez a generáció, ahogy majd 35 felett elkezd agonizálni. Na majd akkor a kőbe vésett nagy okosságok köddé válnak, és ott lesz a csupasz, rideg valóság. Nincs férfi. Ajaj, kiégtem. Így múlik el a világ dicsősége! :D Marad a gyk, a macska, valamilyen feminista fórum. Vagy a válás 1-2 gyerekkel.

2023. aug. 12. 22:28
 6/13 A kérdező kommentje:
#5: Olcsóbb eljátszani a szerepet, mint prostihoz menni.
2023. aug. 12. 22:31
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

7. Én ma már azt mondom, a nők triplán is megérdemlik hogy ott verjék át őket ahol csak lehet! Annyira magas lovon ülnek, annyira azt gondolják hogy minden körülöttük forog, hogy csak nyugodtan, jó színészkedést minden férfinek! Egyébként meg igaz, a színészkedéssel fillérekért jut egy férfi a bugyiba, ráadásul a nők olyan ostobák hogy utána még ők hajtják a szexet. Dupla öngól! :D 10 év alatt legalább 50 nőnél játszottam el a gondos és figyelmes pasit, holott volt amikor 4 is volt egyszerre. :D

Autó, lakás adott, van munkahelyem, aránylag még a külsőm is jónak mondható, van szövegem. Idővel pontosan megtanultam mik a kulcsszavak, mik azok a gesztusok, miket kell mondani és csinálni. 1-2 hónapra nekem pont elég volt egyből. Néha már egyet kettőt meg is sajnáltam hogy mennyire naivak és ostobák. Mondjuk lelkiismereti kérdést sosem csináltam belőle, folyamatosan volt váltás. Jelenleg is! :)

2023. aug. 12. 22:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Jó és hogy adjam ki magam gazdagnak? Az tipikusan olyan dolog amit nem lehet megjátszani. Honnan szedek Ferrarit, Gucci cuccokat, Rolexet, hogy fizetek ki egy vacsorát a Michelin-csillagos étteremben, miből megyek el 3 hétre Dubajba nyaralni? Érted. A nők se teljesen hülyék, nem elég csak azt mondani hogy gazdag vagy, azt bizonyítanod is kell hogy egyáltalán szóba álljanak veled.
2023. aug. 13. 01:23
 9/13 anonim ***** válasza:
8. Nem kell milliárdost játszanod, az nem a te pályád. Elég a sima autó, a kamus menő munkahely, a kamus haverok. Légy már kreatív!
2023. aug. 13. 01:32
 10/13 anonim ***** válasza:

6

Nem tudod eljátszani.

2023. aug. 13. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!