Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyedüllétnek az az előnye, hogy lehetünk igénytelenek?
Figyelt kérdés
Most is pl. szakadt alsógatyában döglök itthon, a lyukon kilóg a zacsim, és olyanokat "eregetek", hogy néha még én is öklendezek.2023. aug. 12. 17:18
11/12 anonim válasza:
Megmondom őszintén, nekem ez egy előny (így sem vagyok full igénytelen, de azért jó, hogy tök mindegy, mennyire kócos épp a hajam, ha senki nem látja, vagy hogy nagy ritkán van egy nemfürdős nap, amikor hullafáradt vagyok)... de nem akkora, hogy emiatt ne akarjak párt. Mert több hátrányát érzem annak, hogy nincs senkim jelenleg és egyedül vagyok.
12/12 anonim válasza:
Nem, ez azt jelenti hogy totálisan igénytelen vagy magaddal szemben. Csak azért igényesnek lenni, hogy legyen párod az olyan kamuszagú és az egyből lelepleződik, mikor már nyeregben érzi magát az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!