Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki ismer még a való életben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki ismer még a való életben olyan incel férfiakat, akik nem tudják magukról, hogy incelek? Mármint nem ismerik ezt a szót.

Figyelt kérdés

Két példa is eszembe jut. Van egy sajnos nagyon ronda fiú, akivel nyáron szoktam együtt dolgozni. Van egy diplomája, de közel 30 évesen nem tud a szakmájában elhelyezkedni. Azért mondom, hogy fiú, mert kinéz vagy 22 évesnek, de sajnos nem válik az előnyére, mert csúnya az arca. Mármint tényleg a top pár legcsúnyább emberben van, akit valaha láttam. Nagyon antiszociális, pontosabban alul szocializált is, rosszul öltözködik, rosszul eszik. Nagyon sok düh van benne, amiért gyerekkorában bullyzták az iskolában, soha egy nőnek nem tetszett az életében. Ő is mondja, hogy a nőknek csak a kinézet számít, mert soha egy nő nem vonzódott hozzá.

A másik egy harmincpár éves a lépcsőházamban lakó srác, aki egyébként 190 cm feletti, de ő is elég rosszul szocializált. Neki még lakása is van és jómódú családja, de nem jóképű, túlsúlyos és neki is egy kicsit bugyuta beszéde van, kicsit olyan málé szájú, pipogya, tutyi-mutyi típusú. Ezt nem bántásból írom, hanem ez az igazság, ha beszélnél vele neked is ez jönne le 1 perc után. Vele is beszélgettem párszor és egyszer elmentünk egy kvízestre és már akkor mondta kevés ismeretség után, hogy sosem volt még barátnője, szokott próbálkozni a nőknél, de semmi. De ezeket úgy mondja, mint aki nincs tisztában vele, hogy miért nem jönnek össze a dolgok.

Mindkettejüktől megkérdeztem az utóbbi fél évben, amikor beszéltem velük, hogy tudják-e mi az az incel és nem tudták. Miközben ők maguk is azok, mert még ennyi idősen szüzek, nem tudnak nőt találni, miközben ez az egyik első és fő témájuk mindig beszélgetéskor, amit rövid időn belül felhoznak, tehát nagyon vágynak rá. Te ismersz ilyen nőknél abszolút szerencsétlen férfit a való életben? Kvázi incelt, aki viszont lehet még a szóval sincs tisztában?

2023. aug. 11. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
64%

Tudok, az egyik jól néz ki, magas, izmos csak nagyon szégyenlős, valami cégnél dolgozik, a másik kevésbé jóképű, de nem ronda kategória, tanár és szintén szégyenlős.

Életükben nő nem volt, de amúgy lehet, hogy bi/gay-incelek.

2023. aug. 11. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Az első csávót sajnálom, veri az élet rendesen..
2023. aug. 11. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Ismerek, de nem tudom, hogy ismeri-e a szót.
2023. aug. 11. 17:52
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem gyakoriznék, én sem ismerném ezeket a szavakat. Életemben nem találkoztam olyan emberrel, aki használná is. Most komolyan ez ciki, hogy egy divatból felkapott kifejezêst nem ismer valaki?
2023. aug. 11. 18:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

En is a gyk-n tanukok olyanokat hogy incel vagy redflag.

Az meg röhej amikor a gyk-n játszák az értetlent hogy nem értik nem tudok fogalmazni. Mikor eleve innen vettem és tele vele a gyk kereső is.

2023. aug. 11. 18:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Van egy nagyon intelligens, magas EQ-val rendelkező férfi ismerősöm, aki amúgy teljesen kulturáltan néz ki, illedelmes és humoros is. Ő nem klasszikus incel, csak nagyon introvertált és szabadidejében játszani szokott. Jól keres szerintem, mert diplomás és jó projekten van.

Nem nevezném incelnek, pláne nem vegyíteném a gyakoris incelekkel, ő szimplán nem akar kapcsolatot, mert elvan egyedül. Teljesen korrekt szerintem a helyzete és a srác is.

2023. aug. 11. 19:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Akit en is.erek es hasonlo (intro pénzes és online él)csak azért nem akar kapcsolatot mert csak kivenni akar a nőkből de semmit belerakni.(èrzelmek törődés gigyelem empatia beszélgetés vagy anyagiak tervek pénz segitseg)

Magyarán ingyenqrvákra utazik csak es ez neki teljesen jó.

2023. aug. 11. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Incelnek nevezném a 46 éves, szűz kollégát, akinek nem kell 30-as nő, csak 18 éves szűzlány. Hogy ő minek nevezi magát, nem tudom, de az alfát jelölném meg válasznak.
2023. aug. 11. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha az eredeti definícióból indulunk ki (tehát full szűz illetőről beszélünk, akinek sosem sikerült semmi... nem az van, hogy "hát az sztem incelnek számít, akinek x hónapja nem volt" vagy "az incel, akinek csak ronda nő jutott"). Én nem ismerek olyat, akiről tudnám, hogy szűz. Szerencsére nem vagyok olyan közegben, ahol ez lenne a téma rogyásig meg ahol olyanok, akikkel nem vagyok bizalmi kapcsolatban, erről beszélnének nyíltan (minek, mert magánügy). Akikkel olyan kapcsolatban vagyok, azokról meg azért tudom, hogy nem incelek, mert volt már párkapcsolatuk vagy urambocsá van gyerekük.

Öcsém az egyetlen, akiről azért tudom, mert részegen elmondta, hogy volt már nővel... nem volt egyébként párkapcsolata kb. soha, vagy nem beszélt róla, de nem csodálkoznék rajta, ha nem lett volna, mert hímsoviniszta, beképzelt, szakbarbár alak, és ezt jóképűséggel nem tudja kompenzálni, cserébe baromi igénytelen a külsejére. Azt nem tudom, hogy az incel szót ismeri-e.

Olyan van, akiről nem lennék meglepődve, ha az lenne, legalábbis nekem már panaszkodott arról, hogy jó lenne, ha lenne nője, de nincs. Ő is olyasmi típus, mint az öcsém, csak nála még rájön az, hogy vannak dühkezelési problémái, és szerintem diagnosztizálatlan autista (amivel magában sztem nincs probléma, de azért sztem sok embernek, nem is feltétlen csak nőnek, taszító, amikor valaki egyszerűen baromira nem érti azt, hogy társas érintkezésekben mit illik, mit nem illik, mikor illene a másikat békén hagyni, nem érti azt, amikor diplomatikusan visszautasítják egy kérését, gondolkodás nélkül kiszalad a száján minden) + kb. minden 2. nőnél bepróbálkozik nyíltan a környezetében.

2023. aug. 13. 16:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!