Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan tudom hogy a szívemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy a szívemre hallgatok-e?

Figyelt kérdés

2023. aug. 10. 17:19
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Írd le a sztorit, így nem tudok tanácsot adni...
2023. aug. 10. 17:36
 2/10 anonim ***** válasza:
9%
Amúgy hogyha nem tudod, hogy a szívedre hallgatsz-e, akkor igazából nem arra hallgatsz. Ha azt tennéd nem lenne bizonytalanság, inkább béke, szerelem, biztonságérzet.
2023. aug. 10. 17:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Szerelmemről van szó, jó lelkű, tisztelettudó, óvatos, megfontolt, kedves, okos de kicsit naív, szeret és értékel és lusta is (de én is kicsit) nehezen mutatja ki az érzéseit de erős személyiségek vagyunk és néha kikészítjük egymást mostanában. Félek hogy a sok veszekedés után már nem fogjuk szeretni egymást 7 éve vagyunk együtt. Sok nézet eltérésünk volt már de ilyen mély még sosem. :(
2023. aug. 10. 17:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Mivel nehezen mutatja ki amit gondol így nem tudom őszintén hogy higyjek e neki vagy sem bármiről is legyen szó. :(
2023. aug. 10. 17:49
 5/10 A kérdező kommentje:
A családom enyhén szólva nárcisztikus, apám gazdag embert szeretne vagy nem is tudom eléggé maradiak mindent a fiútól várnak el. Én nem ebbe hiszek de annyira manipuláltak mindig is meg próbálnak meg bszogatnak miatta hogy fogalmam sincs mit tegyek melyik oldalt válasszam. Végig kiálltam mellette vannak rossz szokásai tényleg de nem csal meg, nem bánt fizikailag semmi. És nem a jót emelik ki hanem amilyennek kéne lennie. :( Annyira nyomasztanak évek óta vele. Mit tehetnék? 22N utóirat még most van a munkahelyem sínen tehát még elköltözni se tudok.
2023. aug. 10. 17:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hm, ha nem egyeztek meg, ha nem ad visszajelzést, hogy szeret, hogy fontos vagy számára, akkor valószínű, hogy nem erzi azt, úgyhogy a legjobb lenne a szakítás és a szüleidtől minél hamarabb megszabadulni HA tényleg nárcisztikusak. Nem ismerem őket, de szerintem igazuk van, hogy a párod nem hozzádvaló, úgyhogy nem sózom rájuk, hogy azok.

Az egy dolog, hogy nem csal meg (SZERINTED, bár lehet hogy mégis!!!) és, hogy nem bántalmaz, de mégiscsak bánt téged, mert nem azt adja, ami neked járna: szerelem, odafigyeles, szavakkal, tettek által és az nem szerelmen alapuló párkapcsolat, épp ezért fölösleges húzni az időt mellette.

2023. aug. 10. 18:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Ad visszajelzést mondja hogy szeret és ölel meg oda figyel rám figyelmes is. De úgy ahogy szokták annyira nem mutatja ki. De tudom hogy nem csal meg nincsenek olyan jelek mindig engem akar előtérbe helyezni csak vannak olyan dolgok amikben makacs és inkább magát helyezi előtérbe nem szexuálisan és hasonló hanem én idő stb. És kicsit túl sok amiket ők sem preferáltak de már változott sokat ebben is. Nem szeretném elhagyni de nem tudom mi lenne a helyes út anyám fűvel fával csalta apámat így jó kapcsolatot nem láttam sehol a közelembe. Apám verte anyámat kis koromba sőt nem is szerelemből hazasodtak így a véleményükre se adnék igazából.
2023. aug. 10. 18:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt te neked kell eldonteni, de ha inkább boldogtalanabb vagy mint boldog, akkor szakíts és ismerkedj másokkal miután túllépsz rajta.
2023. aug. 10. 18:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Higyj apadnak! Ő látja rajta hogy semmirekellő aki nem fogja neked biztosítani később az anyagi biztonságot!
2023. aug. 11. 07:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Onnan tudod, hogy a szívedre hallgatsz, hogy tudod hogy irracionális döntést hozol, de MÉGIS azt akarod mindenáron. Hallgass a legmélyebb megérzésedre.
2023. aug. 11. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!