Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha még nem volt kapcsolatom és szűz vagyok 20 évesen? F
"Tudod, mi a különbség közted, és a között, akinek párja van? Az, hogy ő keresett, ismerkedett, beszélgetett."
Én akkor még miért vagyok mindig szűz? Kerestem, ismerkedtem, beszélgettem. Friendzone
Akkor nem elég hatékonyan.
Friendzone nagyon jó arra, hogy a barátnőivel beszélgetni tudj, és ott akármi is lehet.
28: egyrészt, másrészt meg akkor annyira nem lehetsz reménytelen, ha a csajok szóba állnak veled. Velem pl nem.
39 f incel
Ha holnap lenne egy osztálytalálkozó, és szóba jönne a téma, örülnél, ha tudnák rólad, hogy szűz vagy? Szerinted mi lenne a vélemény rólad?
Lehet itt ezt szépíteni, de te is tudod, hogy baj van. Kimaradt a jellemfejlődésed szempontjából a legfontosabb korszak. Önbizalomhiányos lettél, frusztrált, szorongsz, borús vagy, és komplexusos.
Igen, ezek a kudarcba fulladt fiatalkori évek elkerülhetetlen következményei.
És ez ne lenne gáz? Hát te is tudod, hogy az. Ha ezren írják neked azt GYK-n, hogy nem gáz, te akkor is pontosan tudni fogod, hogy de igen:
ez gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!