Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves férfiként 5 éve nem volt párkapcsolatom. Hogyan fogadtassam el magammal, hogy minden féle ember kapcsolatban van (plázákban pl.) ?
Nekem 38 évesen 8 éve. Előtte 18-tól 30-ig folyamatosan volt valaki. De már nem hiányzik, talán egy év volt utána, amíg még randizgattam, egy csaj össze is jött, de két nap után inkább azt mondtam, hogy sajnálom, de nem fog menni. Jobb egyedül, voltak szép részek minden kapcsolatomban, de nem nagyon tudok másokhoz alkalmazkodni + pszichés gondokkal küzdök már 15 éves korom óta (kezelnek), szóval nem csak nekem jó így, de másnak is.
38/f
Nincs mindenféle ember kapcsolatban. A 30 év alatt iférfiak kb. 60% nincs kapcsolatban, sok közülük soha nem is volt.
Szóval ne érezd egyedinek a helyzeted.
Javíts a külsődön (ha tudsz), minél többet. Gondolom te is érzed, hogy szarul nézel ki ezért nem mersz kezdeményezni, ezért nem próbálkozol társkeresőzni.
A külső az elsődleges, hidd el, bárki bármit mond. Lepontoznak ezért, de leszarom mert akkor is így van. A külső alapján ítélünk elsőre, ez az ami megfogja az embert, amiért meg akarjuk ismerni. A külső adja a szexuális vonzalom alapját, szóval ez legyen a fő prioritás.
Nézzél ki önmagadhoz képest minél jobban! Ha ez megvolt, ha már tényleg nem tudsz hova fejlődni és még így sem érdekelsz senkit (persze, ehhez próbálkozni is kell), akkor nyugodtan add fel és keress valami mást az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!