Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek leget kapcsolat egy 19 éves srác és egy 28 éves között? És szerintetek nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Szoval én lennék az a 19 éves pasi és beleszerettem egy ismerosombe aki 28 éves csak sajnos nem tudom hogy ő hogy érez irántam de nagyon kedves velem és sokat mondta hogy egy igazi álompasi vagyok annyira megszeretett ! Szerintetek lehet ebből valami és ha igen nagyon szörnyu ez a korkülömbség ? Nemtudom mitévő legyek az az igazság hogy mindihis az érettebb nőket szerettem !#segitseg;parkapcsolat;korkulombseg
2015. ápr. 11. 19:02
1/2 TallandThin Boy válasza:
Hát, ah ilyeneket mond, akkor van esélyed. Hívd el valahova.
2/2 anonim válasza:
Egy próbát megér. Csak rajttok áll, hogy mi lesz belőle.
Én csak amiatt tartanám aggályosnak, hogy mást akarhat egy 28 éves nő az életben, mint egy 19 éves srác - tehát más élethelyzetben vagytok -, de ezt itt nem tudjuk megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!