Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó 700as kereset milyen lányokhoz elég már?

Figyelt kérdés
2023. aug. 10. 11:07
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%

#11: De nagyon is az első szempontok között van sajnos egyre több nőnél, főleg a fiatalabb korosztálynál (a másik rétegnél meg a külső és inkább eltart egy pasit és/vagy pátyolgatja, csak jól nézzen ki).

A titka csupán az, hogy nem kell a nők orra alá dörgölni, hogy "Mennyibe kerülsz, cica?" hanem úgy kell tenni, mintha egy naiv cuki srác lennél, aki meg akar felelni az imádott nője (annak a kiszemelt egyetlennek, akit éppen kiszemelt) elvárásainak, udvarolnia kell neki, csak nem nyálasan és szánalmasan.

És rasszistának sem szabad lenni és szűk látókörűnek sem, Mátészalkáról is bármikor költözhet fel a csaj Budapestre.

Ja és a legfontosabb: a pénzzel nincs letudva semmi, ugyanúgy mindennek a nő körül kell forognia. Ha nem vevő a stílusodra, akkor változtasd meg. Ha nem bírja anyádat, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot. Ha a barátaidat nem fogadja el, akkor velük ne találkozz. Hordj olyan ruhákat, amik szerinte jól állnak neked. Hallgassatok olyan zenéket, amiket ő szeret és nézzetek olyan filmeket, amiket ő szeret és a közös programokat is ő döntse el, vagy ha azt akarja, hogy te döntsél (mint ahogy a tévé is "eldönti", hogy éppen mi megy benne vagy a FB hírfolyam), akkor az alapján dönts (mintha csak egy tetves ChatGPT lennél), hogy ő mit szeret és szerinted mire vágyna az alapján amit eddig megismertél belőle.

Végül, ha fehérmájú, azt is engedd meg neki, hogy mással is lehessen, de természetesen te ettől még maradj hozzá hűséges.

Remélem segíthettem. És persze ebből a pénzből bármire is költesz, bármi is a kiadásod, az sosem haladhatja meg azt az összeget, amit a nőre költesz. Ha megtakarítod a felét, akkor a jövőben majd azt a pénzt kell a KÖZÖS otthonotokra vagy a KÖZÖS autótokra esetleg a KÖZÖS nyaralásotokra (ahova ő akar menni) fordítani. Ha a családodnak kell kazánt, nyílászárókat cserélni (azon a házon, ami a te örökséged lesz, szóval lényegében saját értéknövelő beruházás) szó nélkül kompenzáld őt valamivel, ne várd meg, amíg ő szóvá nem teszi.

2023. aug. 10. 12:58
 22/35 anonim ***** válasza:
61%
#21 Nem lennék a helyedben...
2023. aug. 10. 13:12
 23/35 anonim ***** válasza:
3%

"És most mégegyszer leírom ide is, hátha megértitek: nem a pénztől függ hogy lesz e nő az életedben. Miért? Mert van aki nem tud meghívni egy colára a randin mert sóher és van aki meghív mert nem számolgat, fillérez. Semmi köze a pénzhez. És a világ leggazdagabb embere is lehetsz, ha irigy vagy, fukar, szűkmarkú, passzív egy kapcsolatban."

Azért ehhez a pár mondathoz már olyan mértékű valóságtorzításra van szükség, mint amit bigott vallásos fanatikus emberek ejtenek meg.

Az élethez úgy alapjában véve PÉNZ KELL! Ezt mondani kell felnőtt embereknek? Attól, hogy nőként ezt sokkal kevésbé érzed, még sajnos ez a helyzet.

Ti nők a szexuális zaklatás és kanosság érzését érzitek a bőrötökön, hogy mennyien meg akarnak titeket dugni.

Mi férfiak azt, hogy minket meg mennyien le akarnak húzni. Mindenért fizetnünk kell. Semmit nem kapunk ingyen, csak a két szép szemünkért (és a dugás reményéért).

Úgyhogy ha nem olyan családból származunk, ahol alánk tettek dolgokat, akkor igenis abba csöppenünk bele elég korán, hogy SZÁMOLGATNUNK KELL A PÉNZT!

De megpróbálom egy drasztikusabb példával érzékeltetni. Ha egy férfi kidobja a nőjét a cuccaival együtt a lakásból, akkor azt a nőt számos ember fog jelentkezni, hogy befogadhassa. Nem csak férfiak és nem csak dugásért. Mert ez van mélyen beleivódva nem csak a társadalomba, de az ösztöneinkbe is.

Egy férfi esetén maximum olyan fog jelentkezni, aki utólag bevasalja rajtad, pl. dolgozz neki (mert tudja, hogy szorult helyzetben vagy, számos alvállalkozónál ez bevett szokás), ha pedig megtudja, hogy nem vagy ráutalva, hogy utcaseprő legyél, van akár diplomád is, akkor már ugrott a segítség. Ha van egy picike megtakarításod, akkor költsd is el rögtön. Férfiként még annyit se kapsz, hogy pár jófej ellenkező nemű látja, hogy küszködsz nagy bőröndökkel, megkérdezi, hogy segíthet-e. Vagy megáll melletted a kocsi, hogy elvigyen-e.

A nők nem értékelik kellően ezeket az apró gesztusokat a társadalom részéről, néhány kirívó példa miatt még ellenségesen is reagálnak, mert ha 1-2 ember dugni akar, akkor valószínűleg mindenki ilyen.

Úgyhogy igenis, aki medián bér körül keres (mint az emberek TÖBBSÉGE, még ha a szerencsésebbek nem is értik, hogy miért nem esznek inkább kalácsot...), annak meg kell gondolni, hogy mire szórja a pénzt. És ti is nagyon jól tudjátok, ti tudjátok a legjobban, hogy ezek nem CSAK EGY fagyi meg CSAK EGY kávé, hanem ezzel egy alaphangot adsz az ismerkedésnek, ha kapcsolat lesz belőle.

Ugyanis két opció van. Az egyik, hogy egy felesleges körítés ez a dolog és a két emberen és az ismerkedésen van a fókusz.

A másik, hogy a nő életének SZERVES RÉSZE az, hogy ő így képzeli el magát, aki ezeket a tevékenységeket RENDSZERESEN csinálja. Akkor pedig ott tartunk, hogy a kapcsolat +50 vagy +100 ezret jelent.

Csinálja, de

1. Ne rángassa bele a férfit is, ha ő nem akarja.

2. Legyen saját pénze, amiből ezeket megteszi. Saját magának, mert a férfi sem kéri, hogy neki adjon.

De így olyan az egész, mint mikor valaki szidja a bankokat vagy a providentet, amiért az vissza akarja kapni kamatostól az amúgy kölcsönadott pénzt, amire persze azért volt szükség, mert az a valami, amit vett belőle az JÁRT NEKI.

Sok nő ugyanezt csinálná a férfiakkal. Szerinte jár neki egy havi X összegbe kerülő életstílus és akkor annak a felét a férfival akarja bevasaltatni.

Sok férfi meg ahelyett, hogy a sarkára állna, inkább belemegy a játékba szeretethiány miatt.

Ja és mielőtt ez lenne a vesszőparipa, az is sokat számít ám, hogy milyen a háttér. Mert lehetsz te Aldi pénztáros, ha a családodban több ingatlan is van jó országrészeken. Jobb helyzetben vagy, mint aki diplomával félmilliót keres, de össze kell szednie 30-40 milliót egy garzonlakásra, visszafizetni a diákhitelét és utána lesz egyáltalán ott, ahol az a srác már 18 éves korában volt, aki nem tanult tovább és a havi fizetését bulikra meg fesztiválokra költötte.

2023. aug. 10. 13:19
 24/35 anonim ***** válasza:
51%

Én nő vagyok és volt néhány lehúzós férfi az életemben. Akkor mit számít a pénz?

Ugyanaz volt a munkahelyünk, ő kicsivel jobban keresett és tőlem kéregetett benzinpénzt, belépőre pénzt, meg ha enni akartunk náluk, mindig én rendeltem. Az apjának is. Ő mindig le volt égve. Én is ugyanúgy ezt gondolom a férfiakról. Vagy aki meghívott egy üdítőre és másnap közölte hogy most én jövök…. Nekem is kijutott, csak nem a lehúzós nőkből hanem a lehúzós férfiakból. A legutolsó eset meg enni járt hozzám, de engem egy db semmire soha nem hívott meg. Volt hogy autója nem volt 2 hónapig, a randi arról szólt hogy én megyek érte valahova…..Az ilyenekre nem tudtam férfiként tekinteni…Én nem tudom a férfiak pártját fogni ebben a témában .

Ugyanolyan lehúzós tud lenni némelyik.

Nekem olyan férjem van aki az elejétől nőnek tekintett, nőként bánt velem és udvarolt, vagyis meg akart hódítani. 8 éve vagyunk együtt. Fel tudok rá nézni, és a férfit látom benne. Mert a jég hátán is megél. Mert mindig jut a lányunknak ruha, cipő, mert nem nekem kell egyedül a vállamon tartanom a családot. Nő lehetek mellette. Lehettem beteg fél évig, lehettem betegállományban. Nem roppant össze a családunk mert én kiestem egy időre. És ez oda vissza működik. Ha vele lenne valami baj, akkor is kifizetnénk a számlákat. És összetartanánk. És bevallom , nagyon nehéz volt kivárni mire eljött az életembe az igazi. Mindenki csak találkozgatni, sétálgatni, meg izélni akart. Mintha el lennének maradva a férjemtől, mintha a második gyerekkorukat élnék.

2023. aug. 10. 14:18
 25/35 anonim ***** válasza:
24%
18 parasztnak születni nem szégyen, de parasztúl viselkedni az.
2023. aug. 10. 16:48
 26/35 anonim ***** válasza:
0%

#24: "Ugyanaz volt a munkahelyünk, ő kicsivel jobban keresett és tőlem kéregetett benzinpénzt, belépőre pénzt, meg ha enni akartunk náluk, mindig én rendeltem. Az apjának is. Ő mindig le volt égve."

Kitalálom: jól nézett ki és beleszerettél és bárki mondta is volna, hogy csak kihasznál, inkább felrúgtál volna egy sok éves barátságot vagy a szüleiddel veszel össze, de ne álljon senki a boldogságotok útjába.

Na ez az az érzés, amit bár én is ki tudnék váltani a nőkből, de eddig még egyikkel sem sikerült.

Amit te leírsz, az számomra olyan, mint egy alternatív univerzum. Engem legtöbbször a nők próbáltak volna lehúzni, csak nem sikerült neki egyrészt mert alapból csóró vagyok, másrészt mert nagyon jól fejben és kézben tudom tartani a pénzügyeimet.

De persze velem szóba sem állnál élőben, mert nekem autóm sincs. De látod, magadon tapasztaltad, hogy mit ér az, ha látszólag jómódú az ember, ha olyan áron az, hogy lehúz mindenkit. Mert az ilyen ember nem csak téged húz le, hanem sok más embert is, akit tud és aki hagyja magát és mire begyűrűznek a dolgok, addigra mindenkinek tartozik valamennyivel. És sokszor pont azzal a külcsínnel szed fel hozzád hasonló lányokat, amit annak köszönhet, hogy elveri minden pénzét és ezen felül még másokon élősködik.

2023. aug. 10. 16:57
 27/35 anonim ***** válasza:
33%

21

Neked se volt még nős, vagy ritka egy nagy balphasz lehetsz… (bocs de nem szépítem)

Ha széllel szemben mész, lehet nem minden mással van a gond, hanem veled.. de persze tudom minden no qrva meg pénzre hajt 🤣 a te világodban. Xar életed lehet, ahogy más is írta.

2023. aug. 10. 17:03
 28/35 anonim ***** válasza:
33%

Csatlakozom a 24-hez, én a páromat (11 év!) meg egyetemen ismertem meg. Volt hogy hó végén csak ketchup is zsemlét ettünk egyetemista koleszoskent.. mégsem sajnáltuk egymásra a pénzt, ha úgy volt. Azóta már férjem es ugyanezt mondhatom el..

Es valahol örülök, hogy nem kell nap mint nap ilyen trógerekkel szembesülnöm, akik paranoid tévképzetben élnek, es fogalmuk sincs a kapcsolatokról, a másik nemről. (Legyen az férfi vagy nő).

Érdekes senki nem keresi magában a hibát. Nagyon érdekes… mindig mindenki szerint aki ilyeneken sír, szerinte a másik nem a hibás. Hat nem érdekes ez?… közben meg ég nála a ház.

2023. aug. 10. 17:10
 29/35 anonim ***** válasza:
33%

#27: Van egy bizonyos ELKÖLTENDŐ összeg, illetve némi VAGYONTÁRGY, ami fölött nem, a nők többsége valóban nem a pénzre hajt.

Az összeg azért nem definiálható, mert nagyban számít, hogy hol laksz és milyen minőségben (albérlet? saját? annak az állapota? lepukkant? vadiúj csilivili?) illetve, hogy szoktál-e megtakarítani/óvakodsz a hitelektől, személyi kölcsönöktől vagy egyszer élünk, hadd szóljon embertípus vagy, aki többnek látszik, mint ami valójában és ha valaki nem nyomoz utána meg számoltatja el, akkor csak utólag derül ki, hogy gondok vannak. Illetve az adott nő preferenciáitól is. Az egyik felől mamahoteles is lehetsz, de legyen egy kocsid, mert anélkül nem férfi a férfi. A másik szerint meg ha kenyéren és vízen élsz is alap, hogy albérletben laksz. Az egyik szerint 30 éves korodra saját erőből is lennie kell lakásodnak, különben lúzer vagy. A másik szerint pont akkor vagy lúzer, ha 30 éves korodra nem voltál x európai országban, nem fesztiváloztál, nem élted ki magad, stb.

De megpróbálom matematikával levezetni. Van "A" és "B" személy. Mindketten 300 nettót keresnek, ami a medián bér felett van, mégis kevésnek tűnik és egyeseknek ez nem pénz.

Hogy ne bonyolítsuk mindkettő ugyanakkora összegű, 150 + rezsis albérletben lakik.

"A" személy nagyon szerényen él, mivel senkire nem számíthat, csupán 50 ezer megy neki megélhetésre, félretesz havi 100 ezret önrészre. 3 év alatt megvan egy 36 milliós garzonlakás 10%-os önrésze. Utána vesz egyet, aminek ugyanannyi a törlesztőrészlete, mint az albérleti díj volt, de 18 év múlva teljesen az övé lesz, így attól a naptól kezdve havi 150 ezer Ft-tal több elkölthető vagy megtakarítható (mert idős korára az is fog kelleni) pénze marad.

"B" személy nem törődik ezzel, feléli a maradék pénzt, néha még kölcsön is kéreget. Nem él nagy lábon, de azért nagyon rosszul se. Csak éppen 0 megtakarítása van.

18 év múlva mindkettőnek meghalnak a szülei.

"A" addigra kifizeti a hitelt és pont jól is jön az a plusz havi 150 ezer, mert 3 hónapnyi pénzből eltemetteti mindkettőt és kifizeti az ilyen-olyan illetékeket, amiben lemond a nem létező örökségéről, hogy adósságot se örököljön.

"B" örököl egy 60 négyzetméteres két és fél szobás lakást, ami ér 60 milliót, mert eléggé felújításra szorul, meg egy 15 éves autót. Meg még jó pár milliónyi ingóságot, de ilyenkor már ezt az "apróságot" ki számolja?

Találós kérdés: Ki fog előrébb tartani 18 év múlva?

2023. aug. 10. 17:31
 30/35 anonim ***** válasza:
45%

Neked nem.

Indoklás: incel vagy.

2023. aug. 10. 20:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!