Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol próbálkoztok leginkább ismerkedni ?
Igazából bárhol lehet, ha látod a csajon, nőn, hogy szimpatikus vagy neki.
A lényeg, hogy ne rohand le.
Lásson többször, szokja a jelenléted.
Viszont a hülyegyerek, fesztivalozós ismerkedést nem ajánlom, nem a legélesebb elmék vannak ott, más a cél is, ha számít az igényesség.
Én interneten ismerkedtem aktívan 1.5 évig. Tinder, Bumble, Elittárs, Facebook dating. Mindet végig próbáltam, mindegyikről volt több randi is, de végül kb. 40 randi után az utolsó app volt a "nyerő".
Sokan arra panaszkodnak, hogy átlag férfiként milyen esélytelen ezeken az appokon ismerkedni, de én tényleg tök átlagos vagyok és ahhoz képest nagyon sok élményt, tapasztalatot sikerült ezeken összeszednem.
Valószínűleg kinézetre akkor átlag feletti vagy, csak rosszul méred fel.
Egy valóban átlagos kinézetű férfi heti 0-5 match-re számíthat ezeken az appokon, és kb negyedévente 1 randira.
2
Élményeket és tapasztalatokat én is gyűjtöttem, főleg negatívakat. A folyamatos ghosting, megmagyarázhatatlan problémázások minden marhaságon, kiderül hogy sokadik vagyok a randisorozatban….
"Igazából bárhol lehet, ha látod a csajon, nőn, hogy szimpatikus vagy neki."
Hát igen itt kezdődik a probléma. Sokan nem értik meg, hogy vannak olyan férfiak (rohadt sok és egyre több) akik SENKINEK, de konkrétan senkinek nem jönnek be. Egyetlen nő sem mutatja, hogy számára az illető vonzó lenne.
Akkor ebben az esetben hogyan ismerkedjen az ember?
2-es: ha neten tudtál ismerkedni, randizni, akkor te rohadtul nem vagy átlagos. Én átlagosnak gondoltam magam, fél évet voltam fenn párhuzamosan Tinderen és Badoo-n. Kb. ÖSSZESEN kaptam 20-25 like-ot a két appon, és volt vagy 6-7 match. Fél év alatt. Nyilván egy normális beszélgetés és egy randi sem lett.
A matchekből is szerintem legalább a fele bot volt vagy kamu profil. Pedig többször is a csaj írt rám először, de válaszolni már nem válaszolt utána semmire.
Na azóta nem gondolom magam átlagosnak és nem is próbálkozok ismerkedni. Fölösleges, senkit nem érdeklek, senki nem talál vonzónak még kicsit sem. Élőben sem és neten sem. Ezt dobta a gép sajnos.
Kopaszként is lehetsz átlag feletti, ott van pl. Dwayne Johnson ő sokkal jobban néz ki a kopaszon, mint amikor még volt haja.
Vagy pl. Dave Bautista, Jason Statham, mind jól néznek ki kopaszon.
Én is durván kopaszodom, de se így, se teljesen leborotválva nem áll jól. Sajnos ehhez jó fejforma kell különben extrém szar lesz az összhatás.
A lényeg, hogy "kicsi, kompakt" (furán hangzik de máshogy nehéz megfogalmazni) feje legyen az embernek, kicsi, hátrafelé ívelő homlokkal. Ez esetben nem áll rosszul a kopszaság, illetve még nagyon fontos, hogy alapvetően jóképű legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!