Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezért népszerű manapság az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért népszerű manapság az idősebb nő-fiatalabb férfi kapcsolat, hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Ha megnézünk egy mai átlag 30-35 körüli nőt, elég sokan elmehetnének huszonévesnek is külső alapján, míg egy 35 éves magyar férfi már nagyon lestrapált, kinéz vagy 45-50-nek, pocakos, kopasz(odik), ráncos, stb.

Szóval a nők manapság fiatalosabban, és fiatalabbnak néznek ki mint a velük egykorú palik.

És ma már nem számít a pasi pénze sem annyira a nőknek (régen sokan fogtak egy pénzes idősebb fószert), mert szinte az összes dolgozik és nagyrészük jól keres, jobban mint sok férfi...

Tehát harmincasok is inkább fognak egy izmos, dúshajú, jóképű huszonévest...

2023. aug. 9. 09:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
18%

10

Nos, kár tagadni, hogy egy átlagos 20-as nő vonzóbb, mint egy átlagos 40-es. Akárcsak a férfiaknál. Vannak kivételek, de ez a hekyzet, akár tetszik, akár nem.

2023. aug. 9. 10:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jönnek ide a 40-es anyukák mikor 30-35 éves nőkről beszél a kérdező?

Én 20-on éves férfi vagyok átlagnál jobb kinézettel és sokkal inkább vonzódom a huszon vége, harminc eleje korosztályhoz több szempontból is.

Felszabadultabbak, magabiztosabbak, tudják mit akarnak és az ágyban is sokkal jobbak.

Az én baráti/haveri társaságomban is viszonylag gyakran fordult vagy fordul elő ez a felállás.

Persze ez csak az én tapasztalatom és én véleményem.

24/F

2023. aug. 9. 11:11
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinél a külső az első szűrő, vagy legalábbis más tényezők alapján nagyon sokféle emberhez tudunk ténylegesen vonzódni. Egy jó személyiség, intelligencia az átlagos külsőt is nagyon vonzóvá teszi.
2023. aug. 9. 11:36
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
27 éves férfi 34 éves nő - tényleg olyan nagy különbség? Mindketten fiatalok, jól néznek ki, termékeny korban vannak, fiatal felnőttek, már dolgoznak, jó esetben valamilyen egzisztenciájuk is van. Én ennél a korosztálynál pont semmilyen jelentőséget nem tulajdonítanék a kornak, ha szellemileg egyformán érettek, akkor simán lehet belőle hosszú távú kapcsolat. A gond a korkülönbségnél akkor van, ha más élethelyzetben lévő emberek akarnak egymással lenni. Fiatal lány, aki még bulizna + felnőtt, érett férfi, aki már családot alapítana. Vagy fordítva, mindegy a nem ebből a szempontból. Szerintem túl kellene már lépni azokon a berögződéseken, hogy mindig a férfinek kell idősebbnek lenni.
2023. aug. 9. 11:46
 15/21 anonim ***** válasza:
63%
Az általad hozott pelda számomra az egy idős kategória. 23-25 éves fiú, 35 körüli nő már különbség.
2023. aug. 9. 18:14
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Csak egyszerű anya-apakomplexus van a dolgok mögött: a mai kapcsolatok nem tartósak, rengeteg a válás/megcsalás/egyszülős család, stb. évtizedek óta, és így jelenik meg a dolog: fiatalabb nő/happsi vs. idősebb nő/hapsi kapcsolatok jelennek meg.
2023. aug. 9. 18:53
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
27 éves férfi - 34 nő relációban azért ne beszéljünk már anyakomplexusról :D
2023. aug. 9. 18:55
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

Egy 35-40 eves no nem jatsza a szuzkrvat, tudja mit akar. 32 eves faszi vagyok, de mar volt hogy 28 evesen 42 eves novel dugtam akinek raadasul volt egy 16 eves fia. Szo szerint kinyalta a s...em. Eletembe akkorat nem elveztem meg.

Cseszheti egy 20 eves no hogy fiatal extra jol nez ki ha finnyaskodik meg jatsza a pcsajat aztan ha arra kerul a sor meg b...ni se tud

2023. aug. 10. 03:03
 19/21 anonim ***** válasza:
56%
18-szerintem a kérdés párkapcsolatra és nem szexkapcsolatra irányult.
2023. aug. 10. 08:06
 20/21 Senior Séf ***** válasza:

"egy 35 éves magyar férfi már nagyon lestrapált, kinéz vagy 45-50-nek, pocakos, kopasz(odik), ráncos, stb."

40 és 50 között voltam a fénykoromban, kérdező.

2023. aug. 10. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!