Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extra molett hölgyek,szóba állnátok egy férfival,ha leszólítana benneteket az utcán ismerkedés céljából?
Szia. Én csak voltam nagyon kövér (már lefogytam az elmúlt 4,5 évben) és van párom is, de hátha kicsit hasznos lesz a válaszom.
Engem is volt hogy random emberek még kövér koromban leszólítottak az utcán, hogy megtetszettem nekik, és elhívnának valahová randizni vagy valami hasonló.
Őszintén megmondom, hogy fiatalabb koromban volt egy hasonló élményem, ami azzal végződött, hogy miután igent mondtam, kiröhögött a faszi amiért elhittem a dolgot, és sose nézne rá egy ilyen nőre, és ott voltak 3 méterre a haverja is akik szintén jót röhögtek. Azóta ha hasonló fordult elő , hogy így leszólítottak, emiatt nem tudtam komolyan venni, féltem az újabb megaláztatástól és nemet mondtam. Na nem volt sok ilyen, kb 3 alkalom.
Mivel a férjemet még kövéren ismertem meg és jöttünk össze, az is beletelt egy kis időbe, mire benne megbíztam ilyen téren. Mi interneten, netes társkeresőn ismerkedtünk meg és ott írt rám. Nem árultam zsákbamacskát, volt fent friss kép, egészalakos is, az arcomról is, és az adatlapomon is ott volt, hogy olyat keresek akit ez nem zavar.
Én úgy voltam vele, hogy ha le szeretnék fogyni az legyen a saját döntésem, akkor amikor én késznek érzem magam erre lelkileg, fizikailag stb, és ne másnak kelljen megfelelnem mert nekem az nem megy.
Esetleg ha így próbálkoznál, lehet hogy picit hitelesebb lenne a másik fél számára, hogy ha kicsit beszélgetsz vele, a belső tulandonságai fogtak meg elsőre, és emellett neked tényleg tetszenek az ilyen lányok, akkor talán könnyebben elhinné az illető idővel, hogy nem csak szívatod.
Viszont azt tudd, és számíts rá, hogy ha össze is jössz egy ilyen lánnyal, idővel ő is rá fog jönni, hogy a nagy felesleg előbb utóbb rámegy majd az egészségére, és le akar majd fogyni. És ha szereted, akkor ebben támogatni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!