Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tartott nalatok az ujdonsag varazsa idoszak?

Figyelt kérdés
Tényleg csak kb 3 honap?

2023. aug. 7. 12:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%
Tényleg
2023. aug. 7. 12:26
 2/19 anonim ***** válasza:
45%

Hát nem igazán ismerem az újdonság varázsa érzést.

A szerelem az nálam mind 3 alkalommal 2,5-3 után kezdett elmúlni.

2023. aug. 7. 12:27
 3/19 anonim ***** válasza:
67%

Én ugye egy volt kollégámmal kezdtem el randizni, és nem is gondoltam volna, hogy tetszem neki.

Kb 3. hónapba telt, mire felfogtam, hogy együtt vagyunk 😀 sokáig tetszett amúgy..

3 hónap után is ugyanúgy szerelmes voltam belé, de akkorra már megszoktam, hogy ő a párom.

2023. aug. 7. 12:27
 4/19 anonim ***** válasza:
42%
Nekem is a 3 hónap.
2023. aug. 7. 13:54
 5/19 anonim ***** válasza:
58%
3as vagyok, és fel nem tudom fogni, miért lettem lepontozva 😂😂
2023. aug. 7. 15:57
 6/19 anonim ***** válasza:
45%

Azért lettél lepontozva mert a sok “okos” szerint olyan nem létezik h három hónap után is szerelmes valaki a párjába😂

De azért leírom, hogy engem is lepontozzanak 😂Én és a párom távkapcsolatban élünk. Igaz, nem az az országhatárokon túli távkapcsolat de azért minden nap oda vissza az út 5-6 óra lenne autóval. Ami azért nem kevés. Mi már két éve boldogítjuk egymást és nyilván már nem azzal a rajongással teli szerelemről van szó mint az első pár hónapban, bár nekem az is tovább tartott mint három. Viszont lehet azért mert mindig is csak heti 1-2 talink volt és konkrétan minden együtt töltött idő ajándék volt mindkettőnknek, nagyon vártuk mindig stb, így nekem még a mai napig nem múlt el a szerelem. Ennek ellenére ha összeköltözünk is úgy gondolom h akkor sem fog.

És szerintem aki azt állítja hogy elmúlik a szerelem és csak szeretet lesz belőle az akkor rossz embert választott. Én 20 év után is szerelemmel fogom szeretni a páromat, gondolom majd egyre gyengébb lesz az érzés, de számomra az még szerelem. Ennek ellenére volt olyan kapcsolatom ahol szerintem pár nap alatt elszállt a szerelem érzés, ezért mondom, hogy nem mindegy milyen ember van melletted

2023. aug. 7. 16:47
 7/19 A kérdező kommentje:
En nem a szerelemre ertettem az ujdonság varázsát, hanem ahol még nincs szerelem de vonzalom igen
2023. aug. 7. 16:50
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a keresőszavak között a szerelem is szerepel. Ha nem konkretizálod a kérdést, mi sem tudunk arra választ adni.

De a körülményekről se írtál semmit...

2023. aug. 7. 17:13
 9/19 anonim ***** válasza:
6%
1-2 hét...
2023. aug. 7. 18:06
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Hónapok óta tart de szerintem végtelen, mert a kedvesemet egyszer már elveszítettem. És tudva hogy ezt megint megteheti velem, minden találkozásunknak megvan a varázsa és ő is valahogy más, azaz újabb minden találkozással.
2023. aug. 8. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!